Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiek.. pomysl naczej a jelsi fasolka jest ?? a ty stresujac sie przekazujesz jej negatywne fluidy ?? to co ??
juz robimy restart i właczamy pozytywne
przeciez i tak nic nie zmienisz juz teraz, wiec kopsnij sie ak masz meliske i napij sieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja juz wczoraj po rozmowie z mezusiem doszlismy do wniosku ze nie ma co
jakos to bedzie
dzis od siostry sie dowiedzialam ze jej znajomy mial taki sam problem przeszorowali mu kanaliki nasienne i wszytsko jest okwiec mzoe do konca nie jest tak zle
-
Ania_84 wrote:Asiek.. pomysl naczej a jelsi fasolka jest ?? a ty stresujac sie przekazujesz jej negatywne fluidy ?? to co ??
juz robimy restart i właczamy pozytywne
przeciez i tak nic nie zmienisz juz teraz, wiec kopsnij sie ak masz meliske i napij sie
No co? to niech wie jak matka od początku się o nią/niego denerwuje
Meliska nie pomoże. Liter czystej może by dał radę się zresetowaćAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:Kurwa serce mi tak bije że zaraz chyba na zawał zejdę....
bedziesz wiedziala na czym stoisz :0
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziuszka wrote:Oj w dupsko dostaniesz !!!! Niby nadzieja matką głupich, ale każda matka kocha swoje dzieci ! Ja nie chce tu widzieć pesymistycznych minek
A lej. Przyda się. Czarna rozpacz
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:Zadzwoniłąm.... za 5 minut ma oddzwonić....
Oddychaj. Wdech. Wydech. Wdeech....
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:No co? to niech wie jak matka od początku się o nią/niego denerwuje
Meliska nie pomoże. Liter czystej może by dał radę się zresetowaćteraz to chillout
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:No i super Kochana. Każdy robi to co dla niego będzie najlepsze.
Moje zdanie nie oznacza, że nie jestem rodzinna. Gdybym brała ślub to wyobrażam sobie skromne przyjęcie, dobre jedzenie w dobrej restauracji w gronie najbliższych, rodzice, siostra, brat, względnie chrzestni (ale Ci jakoś zapomnieli o moim jestestwie)
Dla znajomych jakaś fajna impreza w porządnym klubie.
Natomiast wesele takie jakie znamy, jakie są organizowane, niestety jest nie dla mnie. Możliwe że mi się to odmieni, tak jak odmieniło mi się podejście do małżeństw. Byłam gorliwą przeciwniczką
I jak wspominałam, zorganizowałam ogromną ilość wesel. Myślę, że jakieś... 100 to na bidę. I jestem tym zmęczona.
Dokladnie. Kazdy robi co uwaza
Tobie sie moze to juz poprostu opatrzylodla mnie to pozostanie niezwykly poczatek nowego zycia
Asiek ja ci nie robi nadziei ale mowie jak byloi dziewczyny maja racje. Jak robic to tylko pink test hahaha. On zawsze prawde ci powie
Olgus ja wiem ze maja zaznaczone ze pracujesz... Ale jak mowilas oni maja kilkadziesiat chetnych... Mi kiedys na rozmowie powiedzieli ze nie wiedza o ktorej i kiedy zadzwońia bo to da im tez obraz czy odbiore tel i czy bede gotowa do pracy...
Ale czekamy z Toba kochana bo mega ci sie nalezy ta szansa:)
-
Ania_84 wrote:Ty dopieor pozniej zobaczysz jak sie bedziesz denerwowac
teraz to chillout
Nie. Foch. Później niech się Jacek denerwuje)) ja będę leżeć i pachnieć
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:A lej. Przyda się. Czarna rozpacz
a pozniej szalejcie ;P
Czarnula87, Saramago lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:i się udusiłam bo skońćyzłam na wdechu
Nie no dziewczyno, przecież nie bede z Tobą non stop. ... wydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechwydech, wdech, wydechCzarnula87 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:umrę przez te 5 minut..... czuję że nie.....
Saramago, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asiek polacz lanie z pozyecznym jak Twoj bedzie to powiedz ze chcesz klapsa za negatywne myslenie
a pozniej szalejcie ;P
aktualnie od wczoraj jestem w stanie: bez kija nie podchodz, nie zdziwie się jak dzisiaj przyjedzie późno, żeby mnie unikać, po wczorajszym
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny