Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycha wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi proszę...
Jestem po dwóch dniach od najsilniejszego testu owulacyjnego i od wczoraj mam gorączkę... nie potrafię dzisiaj jej zbić, pewnie nie mam na co liczyć w tym cyklu, prawda? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziuszka wrote:Dobra ide się położyć, bo jeszcze jakąś awanture wywołam, popłacze sobie to mi może przejdzie ... Papa
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję, brzuch boli na @, rozdrażniona, sluz wodnisty zobaczymy albo objawy na fasolinke albo na @. Wiecie co powiedziałam mojemu że mam apetyt na sajgonki, on że nie chce mu sie jechać i zejdzie na dół po parówki... Nie ma go juz 15 minut, chyba chce mi nastrój żarciem poprawić haha
Ania_84, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
hehe niech poprawia
a sajgonki bym zjadla albo dobre sushi
A tu opowiastka na poprawe humoru o naszym domowym sexometrze
osttnio to nasza kocic chyba ma jakis instynkt bo kladzie sie miedzy nami ;; jakby mowil wam teraz nie wolnoheheh
a jak mam płodne to ucieka do drugiego pokoju
wiec nie wiem moze to jakis sexometr u niej sie włacza
jak w niepłodne to sie kładzie nam na koldre i nam przeszkada albo co gorsza chce sie wbic pod ..raz nawet skoczył mezowi na tylek.. o matko ale był zly
a ja myslalam ze pekne ze smiechu
A jaka jest zazdrosnica jak ma dzien w ktorym sobie upodoba M .. to jak tylko chce sie zajac mna to mnie atakuje..raz nawet zafuczala na mnei
bo to jej Pan i juz .. a mnie ma w powazaniu
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Już przeczytałam ! Ale wy tam tematy macie
Rozmaiaryy.. mój mi nigdy nie pozwolił zmierzyć
teraz juz troche ucichlo..ale nie powiem nie raz myslalam ze nie wyrobie ze m=smiechu jak pisalysmy.. wymyslily dziewczyny kolejke po wibrator z funkcja zaplodnienia