Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Hej Dziewczyny..długo czaiłam się, żeby korzystać z tej strony, bardziej to mój facet był zainteresowany
Ale dziś postanowiłam tu zajrzeć i skorzystać...może z Wami sie uda Maluszek
Pozdrówki dla Wszystkich !!i zapraszamy na pogaduchy
-
Madziuszka wrote:Hej dziewczyny, wracając do tematu wesel, ja też bym bardzo chciała ale finansowo nie damy rady u nas w Łodzi to jest ok 130-200 zł za talerzyk - w takiej sali jak mnie by interesowała to 170 ;/ Moja mama na rencie i dorabia tak samo tata mojego K a jego mama jest szwaczką tak więc nikt nam nie pomoże a sami nie uzbieramy. Mogliśmy wybrać odkładamy na auto, dziecko i mini remont u mnie albo wesele . Wybraliśmy to pierwsze :)Myśleliśmy żeby mój tata nam pomógł ale on pracując w Holandii ma wielki problem z wysłaniem mi 600 zł alimentów i uważa że alimenty go zwalniają z jakiejkolwiek pomocy ;/ ;/ ;/ Co do remontu, robiliśmy teraz łazienkę i kibelek w zwykłym 64m mieszkaniu w wieżowcu i pochłonęło to koło 20 tyś !!! A teraz jeszcze przed nami przedpokój i sypialnia mamy, odświeżyliśmy kuchnie i nasz pokój będziemy musieli odświeżyć. Remonty to jest masssakra. U mnie dzisiaj dobrze, nawet bardzo
Nastrój lepszy mam !
-
nick nieaktualny
-
małżon dziś pojechał do banku zobaczymy jakie wieści przywiezie
Aniu czuję sie dziś dziwnie-jakoś tak nie mam siły i szybko się męczę, pewnie hormonki zaczynają działać -
Fajne macie te kociaki
moja niestety mama musiala w zeszlym roku juz uspic
a byla totalnym przeciwienstwem waszych - byla cala biala
kropka sie wabila
smutno bez niej... Ale za to mam psa yorka u mamy
ten to dopiero lobuz. A jaki zazdrosny
A wlasnie mi sie przypomnialo..... Ale faza!!!!!!!
Pod koniec swiat jak bylismy w pl to Piksel tak dziwnie mi polegiwal przy brzuchu.... Ooo jaaa. Teraz skojazyla . Mama mowila ze pewnie czuje ze wyjezdzamy ale on nigdy mi tak na brzuch lebka nie kladlpewnie czul co sie swieci
Ja zaraz uciekam bo jedziemy na badania krwi do szpitalabede za godz pewnie.
Ania_84, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wróciłam.. ale oczywiscie" Na dziś już nie rejestrujemy bo pani dr ma już około 40 osob, proszę przyjść jutro przed 7 i rejestrować się przy okienku"ehh.. no nic pojde jutro przed 7 pojde na czczo i jak dostane skierowanie to odraz jutro pobiorę kew i może na piątek będą już wyniki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:a moja wczoraj zjadła wszystkie herbatniki , które zostały na stole