Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalie86 wrote:tak?
a na starszakó 7 letnich też coś mają?
-
Madziuszka wrote:Sczerze na starsze dzieciaki nie spojrzałam, bo to strasznie wielkie jest outelet bonprixa połączony z lumpeksem, ale będę tam pewwnie w tym miesiącu to zobacze wydaje mi się że tak, bo tam jest wszystko
-
Hej Wam w południe!
Skoro mowa o kotach- ja moją wzięłam jak miała 7 m-cy. Przyszła do mojej pracy i podbiła serca wszystkich.
Jest pacyfistką, nie drapie, nie gryzie.
Teraz ma prawie 4 lata, wysterylizowana. Był moment, kiedy osiągnęła 5,3kg, ale ją odchudziłam i teraz waży 4kg.
Na zdjęciu jest właśnie kilka dni po sterylce (widać jeszcze wygolony brzuszek).Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 11:47
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:o to superkowo-koniecznie daj mi znac bo ta moja satrsza glizda rośnie jak na drożdżach i co chwila musze kupować ubrania:-)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej Wam w południe!
Skoro mowa o kotach- ja moją wzięłam jak miała 7 m-cy. Przyszła do mojej pracy i podbiła serca wszystkich.
Jest pacyfistką, nie drapie, nie gryzie.
Teraz ma prawie 4 lata, wysterylizowana. Był moment, kiedy osiągnęła 5,3kg, ale ją odchudziłam i teraz waży 4kg.
-
Madziuszka wrote:Ja w salve na szparagowej zrobie bo mam bliziutko a tam za 28 jest
-
Madziuszka wrote:http://www.medeor.pl/porod-nfz Jak nie chcesz rodzić w publicznym to looknij sobie to
-
santoocha wrote:Kiedyś moja Mama miała czarnego kota Kacpra- przyciągnęłam go dla niej z praktyk (miał z 6 tyg może).
Ale spadł z 3 piętra i w rezultacie miał pourazowe zapalenie trzustki, cukrzycę i zszedł w wieku 3 lat. Tragedia była w domu...
-
Madziuszka wrote:Ale to w tym enel-medzie też są porody ?
-
konwalie86 wrote:są porody ale ja chyba jednak do państwowego szpitala-moją 1-szą ciązę prowadził dr Kacxzmarek z kliniki Gameta i pracuje w Matce Polce i miałam tam super opiekę podczas porodu...wiec na pewno uderzę do niego