Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Ja nie lubie państwowych szpiatali i zrobie wszystko żeby w takim nie rodzić, po tym jak zostałam potraktowana na Przyrodniczej jak poroniłam mam straszny uraz...
Madziuszka lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:no tak-wszystko zależy od indywidualnej oceny...bardzo mi przykro, ze Cię tak potraktowano-wszędzie zdarzają się parapety
-
Madziuszka wrote:Konrad przywiózł mnie zapłakaną do lekarza, krwawiłam a na lekarza czekałam 1,20 minut !!!!! Po czym jak już skończyły się wysztkię badania i te kwestie i pilęgniarka wiozła mnie na sala do mnie z teksem : czego ryczy,młoda jestes, druge se zrobisz...
-
Madziuszka wrote:Szczerze wole iść prywatnie a żeby traktowali mnie po ludzku, bo tu nie chodzi o jakieś luksusy pojedyncze sale czy coś ... jedynie to podejście
-
tez rano oglądałam...daj spokój... system nasz jest do dup..i teraz szukają winnego a ja jeszze na miejscu tego mordercy to bym ich zaskarżyła nieudolnych patawianów zwanych aparatem sprawiedliwości...brak słów
-
konwalie86 wrote:tez rano oglądałam...daj spokój... system nasz jest do dup..i teraz szukają winnego a ja jeszze na miejscu tego mordercy to bym ich zaskarżyła nieudolnych patawianów zwanych aparatem sprawiedliwości...brak słów
-
Poczta zaliczona. Zakupy zrobione. Należy mi się medal, ze o 12 zwlekłam się z łóżka
Hop Hop jest tu ktos? Jakby co to krzyczeć, bo jestem w kuchni. czas się zmobilizować
bleeeeeee
najchętniej wlazłabym pod kołdrę i nie wychylała nosa. Taki nastrójAnia_84, Paula55 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Poczta zaliczona. Zakupy zrobione. Należy mi się medal, ze o 12 zwlekłam się z łóżka
Hop Hop jest tu ktos? Jakby co to krzyczeć, bo jestem w kuchni. czas się zmobilizować
bleeeeeee
co robisz dobrego do jedzonka??
najchętniej wlazłabym pod kołdrę i nie wychylała nosa. Taki nastrój -
A ja włąsnie natrafiłam na fajna pisenke : i sie zakochałam w niej
Czuje to w sercu
Moje życie znów nabiera sensu
Los często zabiera lecz, nadzieja nie umiera
I miłość łapie tą częstotliwość co trzeba
Trafiony -- zatopiony / zatopiona - ona
Już niezastąpiona
................................................
..........................................
Kim byłbym bez Ciebie -- Nie wiem
Czym żyłbym bez Ciebie -- Nie wiem
Nieznana jest przyszłość
Ale chce zawsze być tak blisko -- to wszystko
Niech będzie co ma być
Chcę z Tobą być
Chce Tobą żyć -- dziś i jutroEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:
chciałam to: http://hotchillismaki.blogspot.com/2011/11/penne-z-kurczakiem-w-sosie-pomidorowym.html
ale nie było podudzi ani udek, więc trochę przerobię i będzie z filetem coą a la to...Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania, atakujemy 800?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają