Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:bardzo brzydką rzecz sobie wyobraziłam
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aha ok
czyli z przodu ciocia z tyłu wujek?
my wczoraj ogladalismy jakis XXX i maz stwierdzil ze musimy probowac jesczze innych pozycji bo wygladaja ciekawei
gorzej bo bidny sie tak nakrecil .. i mnie tez a tu nagle sobie pryzpomnielismy o baddaniu ..ale byłby zonk
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Kochanie wiesz co... sprawę mam, podrap mnie po wujku google bo mnie swędzi a potem wieczorkiem zrób FOB na cioci google
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:oo tak
my wczoraj ogladalismy jakis XXX i maz stwierdzil ze musimy probowac jesczze innych pozycji bo wygladaja ciekawei
gorzej bo bidny sie tak nakrecil .. i mnie tez a tu nagle sobie pryzpomnielismy o baddaniu ..ale byłby zonk
ale taki co w tv lecą? o mamo jakie to nuuuudnemało akcji w nich jak dla mnie
raz jak przerzucałam programy i męża nie było to trafiłam na taki, mówię rzuce okiem, tak rzuciłam że po 10 minutach spałam jak zabita
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja tam bym zadzwoniła :] znając mnie to bym była ciekawa co powie
ciekawosc jednak zwycieza
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:ale taki co w tv lecą? o mamo jakie to nuuuudne
mało akcji w nich jak dla mnie
raz jak przerzucałam programy i męża nie było to trafiłam na taki, mówię rzuce okiem, tak rzuciłam że po 10 minutach spałam jak zabita
bo ja z tych tv tez zazwycaj zasypiam
ale nawet taki w miare byl..a ze my wczesniej 14 dni abstynencji jeden numerek a i znowu 4 dni to wiesz mało nam bylo trzeba
-
Czarnula87 wrote:Kochanie ciocia google pyta o której wujek google dotrze do celu
ciii dzis zapodam mojemu taki tekstCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Wujek google dotrze do celu i zostawi casteczka cookies