Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny ja uciekam, mężu u lekarza był i lekarz do niego już po wizycie zadzwonił że mąz ma wracac bo cos nie tak z ekg wyszło, musze jego badań wczesniejszych poszukac
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny ja uciekam, mężu u lekarza był i lekarz do niego już po wizycie zadzwonił że mąz ma wracac bo cos nie tak z ekg wyszło, musze jego badań wczesniejszych poszukac
-
oki dzidwcznki ja niestety musze wraca do pracy
bede was podgladac i od czasu do czasu cos skrobne
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Olgus trzymam kcuki zeby bylo oki
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Zdenerwowałam się że aż mnie głowa rozbolała
mężu też wpadł po teczkę z wynikami itp i się cały z nerwów trząsł...... kurwa jak go wezmą do szpitala to się załamę bo nie wiem wtedy co z małym zrobimy
-
Haaa powiedziałam mezowi ze zzjadłabym pierogów..a ten mówi aaa szkoda ze wczesniej nie mowiłas to bysmy podjechali do pierogarni...
ale patrze a ten gdzies idzie pytam sie gdzie idzie a ten a puscic totka i zatankowac samochod ..mowi ok.. a tu mi wraca z pierogamiRuda27, Rudasek, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki!
Nie nadrobie was, nie wiem co sie dzieje.. Mam madzieje ze wszystko dobrze
Ewelinka, konwalie, inusia, paule? Jak tam fasolinki??
Asia widzialam ze tempka fajnie sie trzyma, jeszcze 2 dni
Olga, Ania jak samopoczucie? Anastazja? Madzia? I reszta ploteczkowych laseczek?
Ja malo zagladam, nie mam sil.. Dzisiaj bylam w pracy, niby ok ale dzisiaj stres byl duzo ludzi.. Ale szef wporzadku mowi ze mam siedziec i ida mi ma reke. Ranne zmiany i weekendy wolne
Ale padam dzisiaj.. Do 17 bylam, teraz zjadlam obiadek bo mezus zrobil i odpoczywam
Chyba bede miala masazyk plecow hihi
Sciskam was wszystkie buziaki
-
nick nieaktualny