Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooosporo bo przez to ze myslalam o tych badaniach to nie moglam sie skoncentrowac
i chyba jednak musze zarwac nockezeby do czwartku do wieczora sie wyrobic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy w szpitalu od ponad godziny. Czekamy az lekarz meza wezwie do gabinetu. Nadal nic nie wiemy
Mezu ma caly czas problemy z sercem. Powinien miec zabieg ablacji ale na razie calyx czas ciszaogolnie to ma nadczynnosc komorowa serca.
Jutro sie odezwe. Mam nadzieje ze wrociny razem do domku dzisiaj... -
Czarnula87 wrote:My w szpitalu od ponad godziny. Czekamy az lekarz meza wezwie do gabinetu. Nadal nic nie wiemy
Mezu ma caly czas problemy z sercem. Powinien miec zabieg ablacji ale na razie calyx czas ciszaogolnie to ma nadczynnosc komorowa serca.
Jutro sie odezwe. Mam nadzieje ze wrociny razem do domku dzisiaj...
Olga, trzymam kciuki, żeby było dobrze! Daj znać co i jak :* -
Czarnula87 wrote:My w szpitalu od ponad godziny. Czekamy az lekarz meza wezwie do gabinetu. Nadal nic nie wiemy
Jutro sie odezwe. Mam nadzieje ze wrociny razem do domku dzisiaj...marta -
Jutro sie odezwe. Mam nadzieje ze wrociny razem do domku dzisiaj... -
nick nieaktualny
-
Olguś, co to za akcje ze szpitalem, jezu. Kochana, trzymajcie się. Zdrówka. Będzie dobrze.
Cześć dziewczynki
spadek.
Wiecie co, cieszę się, że najbliższy cykl będzie bez ovu, bez mierzenia i sprawdzania i czekania.... mam dość tego termometra ...
Poza tym ok, teściowa pojechała, jak zwykle zachwycona.Plan zrealizowany. a teraz kawusia i oponki, które mi przywiozła. I zajadanie doła
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Olguś, co to za akcje ze szpitalem, jezu. Kochana, trzymajcie się. Zdrówka. Będzie dobrze.
Cześć dziewczynki
spadek.
Wiecie co, cieszę się, że najbliższy cykl będzie bez ovu, bez mierzenia i sprawdzania i czekania.... mam dość tego termometra ...
Poza tym ok, teściowa pojechała, jak zwykle zachwycona.Plan zrealizowany. a teraz kawusia i oponki, które mi przywiozła. I zajadanie doła