Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Natu93 wrote:No mamnadzieje zeniedlugo misieudda=)
trzymaj kciuki=)
a tak wgl masz slicznego synka:*
Hej ewelinka napisz co i jak u Ciebie
papaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:dzięki:-) powodzonka dziewczynki....ja zmykam na śniadanko zajrzę późnie
Hej ewelinka napisz co i jak u Ciebie
papajutro wyniki odbieram oby rosło!!!
i jakos musze wytrzymac do wizyty. Jka sie czujesz???
-
Eweloka84 wrote:Kochana byłam dzis na powtózeniu bety i progesteronu
jutro wyniki odbieram oby rosło!!!
i jakos musze wytrzymac do wizyty. Jka sie czujesz???
-
Dziewczynki jak tam dzis...
Jak sie czujecie ?
Kurde, mnie tak wczoraj nogi bolały, od pasa w dół ze szok...nie mogłam spać, żadna pozycja nie była dobra, męczyłam sie pół nocy...
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam serdeczną prośbę!!! Wejdźcie w ten link:
http://maleprzedszkolaki.przedszkolowo.pl/publikacja/30387/dzien-pluszowego-misia
I zostawcie jakikolwiek komentarz na samym dole strony..
Dzieci z przedszkola od mojej teściowej walczą o jakąś nagrode i maja bardzo dużą szansę na wygranie.
Można zostawić jeden komentarz z jednego konta.
Będę bardzo wdizęczna za pomoc!!Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:hej kobitki!!
Olgus trzymam kciuki za Was Kochana :*
ja dopiero ze szpitala wróciłam bleee -
Czarnula87 wrote:Dziewczyny mam serdeczną prośbę!!! Wejdźcie w ten link:
http://maleprzedszkolaki.przedszkolowo.pl/publikacja/30387/dzien-pluszowego-misia
I zostawcie jakikolwiek komentarz na samym dole strony..
Dzieci z przedszkola od mojej teściowej walczą o jakąś nagrode i maja bardzo dużą szansę na wygranie.
Można zostawić jeden komentarz z jednego konta.
Będę bardzo wdizęczna za pomoc!!
PoszłoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki!!
Dziewczyny wczoraj przesiedzieliśmy do 23 w szpitalu. Wkurwiliśmy się niemiłosiernie bo trafiliśmy akurat na lekarza który kiedyś na wizycie w przychodni wmówił mojemu mężowi, że symuluje - mężu następnego dnia na erce wylądował w szpitalu..
Oczywiście nic mu nie porobił tylko ekg i ciśnienie i stwierdził że nic mu nie będzie robił - mógł zrobić usg serca ale nie bo po cotylko się nasuiedzielismy niepotrzebnie.
Teraz to tylko kwestia szukać kardiologa prywatnie i coś kombinować żeby z tą ablacją ruszyło, bo te ataki męża coraz częstsze są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 10:07
-
Czesc Kochane
Ewelcia gratuluje kochana wczorajszej betyno piekna!!!!
teraz bedzie tylko rosla i wszystko bedzie ladnie i pieknie.
Aniu serdecznie sie ciesze ze macie za soba badanka. Bardzo dobrze ze sobie pogadaliscie i powiedzialas co tak naprawde czujesz. To bardzo wazne zeby wasze relacje pozotaly takie jak sie nalezyteraz trzymam kciuki aby wszystko bylo ok
Asia lurde blaszka!!! Glowizna do gory bo bede krzyczec. Termometr wywal przez okno ( tylko nie zabij kogos)mowilam wam ze to dziala
dzieci sie biora z bzykanka a nie od termometrow
Olga i jak z mezem??? Mam nadzieje ze juz ok!!!
Oczolnie to czesc wszystkim mamuskom i przyszlym mamuskomCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Olga w takim razie leccie do jakiegos prywatnego nie ma na co czekac skoro ten tak olewkowo potraktował Was ;/
konwalie86, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Czesc Kochane
Ewelcia gratuluje kochana wczorajszej betyno piekna!!!!
teraz bedzie tylko rosla i wszystko bedzie ladnie i pieknie.
Aniu serdecznie sie ciesze ze macie za soba badanka. Bardzo dobrze ze sobie pogadaliscie i powiedzialas co tak naprawde czujesz. To bardzo wazne zeby wasze relacje pozotaly takie jak sie nalezyteraz trzymam kciuki aby wszystko bylo ok
Asia lurde blaszka!!! Glowizna do gory bo bede krzyczec. Termometr wywal przez okno ( tylko nie zabij kogos)mowilam wam ze to dziala
dzieci sie biora z bzykanka a nie od termometrow
Olga i jak z mezem??? Mam nadzieje ze juz ok!!!
Oczolnie to czesc wszystkim mamuskom i przyszlym mamuskom
Heja hej
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Olga w takim razie leccie do jakiegos prywatnego nie ma na co czekac skoro ten tak olewkowo potraktował Was ;/
Trzeba będzie, dzisiaj męzu idzie do przychodni do lekarza i po skierowanie na nfz do kardio. a potem dalej bedziemy dzialac -
Wiecie co wczoraj moj maz mnie zaskoczył
pyta sie mnei keidy ja bede miala to jajeczkowanie i czy juz mowie z eniewiem bo ten cykl olałam..a tenndo mnie dobra to sprobujemy moze jajko czeka..ale dzis to nei bo czytalem ze plemniki dojrzewaja po okolo 2 dniach wiec bez sensu jak dzis robiłem badanie juz sie wstrzyamm do juta dobrze ??
no to mu mowie ze jak ma tylko ochote to neich nie patrzy na to, a on do mnie ze nie poczekamy jeden dzien to sie zregenruja jak cosCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Aniu nic , nic sie nie dzieje tylko na powtórzeniu bety byłam i progesteronu
Olgus komentarz poszedł !!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wiecie co wczoraj moj maz mnie zaskoczył
pyta sie mnei keidy ja bede miala to jajeczkowanie i czy juz mowie z eniewiem bo ten cykl olałam..a tenndo mnie dobra to sprobujemy moze jajko czeka..ale dzis to nei bo czytalem ze plemniki dojrzewaja po okolo 2 dniach wiec bez sensu jak dzis robiłem badanie juz sie wstrzyamm do juta dobrze ??
no to mu mowie ze jak ma tylko ochote to neich nie patrzy na to, a on do mnie ze nie poczekamy jeden dzien to sie zregenruja jak cos
Ha ha dobry jest
Moj tez wczoraj ..leżymy w łożku a tu nagle pytanie " dziś tez robimy DZidziusia? " heheheh
No i zaczeło sie od masażu itd
ale dziś odpoczywamy co by na jutro mieć siły
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość