Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobitki
Dzisiaj mija pierwszy wyznaczony termin @ a szyjka b.wysoko i zamknieta
K. zostal dzisiaj w domciu i mama tez tak wiec mamy slodkie lenistwo przez caly dzien ^^ nastawiam sie pozytywnie. Moze to cos da !
Ania_84, Eweloka84, Czarnula87, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Madzia trzymam kckuki
Rudasku nie raz faceci jednak potrafi zaszkoczyc
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Tak ! Wieczorkiem pojdziemy z misiem do apteki po test ! Boje sie ze nie wyjdzie bo dopiero 12dpo bedzie
Będzie dobrze Kochana!
Pochwalisz sie Fasolka
Trzymam kciuki
-
Madziuszka spokojnie
ja mysleze juz jak cos powinen wyjsc
szczegolnie jesli tempka dalej wysoko
i pamietaj PINK
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Paulinko jak sie czujecie?
W pirzadku Kochanadziekujemy. Oczywiscie mdlosci rano mecza dalej
W pracy stoje 8 godz i kregoslup daje o sobie znac ale jakos dajemy radejeszcze tylko dzis i jutro i weekendzik wolny
Jedziemy z Miskiem sie odstresowac do salonu kosmetycznego i on bedzie mial zabieg czekoladowy na cialo i twarz a ja ze nie moge to cos na pyszczek. Bo wygladam juz coraz gorzejEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:W pirzadku Kochana
dziekujemy. Oczywiscie mdlosci rano mecza dalej
W pracy stoje 8 godz i kregoslup daje o sobie znac ale jakos dajemy radejeszcze tylko dzis i jutro i weekendzik wolny
Jedziemy z Miskiem sie odstresowac do salonu kosmetycznego i on bedzie mial zabieg czekoladowy na cialo i twarz a ja ze nie moge to cos na pyszczek. Bo wygladam juz coraz gorzej -
Paula przyznaj sie to Twoja sprawka ze wczoraj miałam mdłosci..odsprzedaąs mi je na jeden dzien co ???
-
Hahaha Sorry Aniu
no juz nie wytrzymalam i musialam komus na chwile oddac
przynajmniej bedziesz przygotowana na nadejscie fasolki
A zgagi w zyciu nie mialam i nawet nie wiem jakie to uczyciepewnie nawet bym nie wiedziala ze to to jak by sie pojawila
-
Paula55 wrote:Hahaha Sorry Aniu
no juz nie wytrzymalam i musialam komus na chwile oddac
przynajmniej bedziesz przygotowana na nadejscie fasolki
A zgagi w zyciu nie mialam i nawet nie wiem jakie to uczyciepewnie nawet bym nie wiedziala ze to to jak by sie pojawila