Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra nie wytrzymam wprowadzam tempki ktore mierzyłam coprawda z rózna godzina..
ale mnie ciekawi jak to wyglada
Saramago lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:łojjj to faktyczie sie nie wys=ałaśl;/
Ja sie obudziłam o 7 Asiuhehe
a ja mialam kolejną męczącą noc. Co chwile się budziłam. I nad ranem ból głowy. 3 dzień. J poszedł spać do drugiego pokoju bo wszystko mi przeszkadzało, najmniejszy ruch.... a kiedy zmierzyłam tempkę to o matko jaka radość. I już projekcje. I co? I dupa. No ale @ nie ma. sama już nie wiem co sądzić.... czyżby rzeczywiście 18dc ovu? Bo przecież już by był jakiś cień. maluśki ale jakiś...
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ania_84 wrote:Asiu widze ze tempka lekko w góre
nie wiem ale mi sie wydaje ze owulka mogla cie zrobic w lolo i byc wtedy co mialas plamienie ;P
Miałas ostatnio sporo stresów- wiec moglo sie poprzestawiac
No właśnie sama już nie wiem Kochanie. Może rzeczywiście się poprzesuwało przez to wypowiedzenie i w ogóle... chociaż wolałabym już być po terminie @ i czekać na II:/LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAsia rzeczywiscie dziwnie to z tym wykresem,, powinien byc juz pozytyw, ale tez wielu dziewczynom tak szybko nie pokazywalo.. Poczekac musisz nie ma wyjscia. Zaciskam mocni kciuki!
Ewelka to ladnie Twoj narobil heh.. Ja to spac i tak codziennie nie moge za dobrze.. Dzisiaj o 6 pobudka masakraEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Asia rzeczywiscie dziwnie to z tym wykresem,, powinien byc juz pozytyw, ale tez wielu dziewczynom tak szybko nie pokazywalo.. Poczekac musisz nie ma wyjscia. Zaciskam mocni kciuki!
No właśnie, ANBE pod moim wykresem napisała, że jej przy podobnych cyklach cień dopiero wyszedł w 29dc. chwytam się nadziei...
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
miałam nie mierzyc - ale ciekawosc wygrala
i tak oto wyznaczyło owusromu owulke <hahaha>
Saramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny mam sprawę
Mam lutkę na 5 dni brania 2x1 (powinnam brać 10dni), nie mam kasy na wykupienie obecnie recepty na lutkę. le mam w domu 20 tabletek duphastonu. Podpowiedzcie jak to dawkować..... -
AjjjOlga wprowadziłam w błąd ztym dupkiem
brałam 2x1 tabl przez 10 dni
tak samo jak i lutkeCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Miski
ja znowpospalam uuuuh
Asiu czyli jestnadzieja I tego sie trzymajmy!!!
Ewelka to mialas przeboje z mezem ha ha. Teraz niech odkupi winy.
Aniu a nie chcecie zadzwonic I zapytac czemu nie ma wynikow? Jenyyy ja bym nie wytrzymala
Milej jiedzieli kochane.Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:
Aniu a nie chcecie zadzwonic I zapytac czemu nie ma wynikow? Jenyyy ja bym nie wytrzymala
Milej jiedzieli kochane.
Zreszta wczoraj czekalismy ze moze jeszcze do 19 przysle bo ona pracuje do 18 a w niedziele juz nie bede do niej dzownic ..