Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:hej Dziewczynki...
cos ostatnio WAs zaniedbuje
ale mam troche pracy, przeprowadzka na głowei i tak jakos schodzi
co tam, jak tam?
Nowosci jakies sa ??? -
Rudasek wrote:o Mamusiu
u mnie na szczescie bez remontu
ale mimo wszystko, przewozenie betów, mebli itd..ehhh
na sama myśl mi nie dobrzeale wkrótce skończycie i będziesz się cieszyć
-
ech-ja też grzebę w necie i szukam inspiracji:-) już sie nie mogę doczekać jak wszystko będzie nowiutkie i ładne
ech mam nadzieję ze zdązymy przed narodzinami fasolki
-
Rudasek wrote:i Maleństwo bedzie miało cudowny pokoik
i szczesliwych rodziców
inspiracji jest wielesama przegladam
Masz cos fajnego ??
na parterze salon z kuchnią , jadalnia, łazienka
taki dośc generalny remont, przeglądałam w necie co nieco ale przytłaczaja mnie ceny -
hej ja po pracy, jestem strasznie zmęczona....
Przez 6 lat miałam cykle jak w zegarku 28 dni i @ zawsze [rzychodziła od 12,00 do 12,15. Serio za każdym razem.... teraz na początku cyklu wyjęłam wkładkę i co... 32 dzień cyklu a @ nie ma.... kurcze ale mi się rozregulowało... zaczynam się martwić, czy oby hormony nie szaleją...
konwalie86 wrote:mnie niedługo remont czeka-nastawiam sie psychicznie
mnie też bleee nawet nie chce mi się myśleć, a tak propo remontu, mam pytanie zastanawiam się nad ogrzewaniem podłogowym, ma któraś z was lub u kogoś znajomego? Możecie mi coś poradzić? Czy faktycznie daje radę nagrzać całą chatę? -
Kochanie ogrzewŃie podlogowe - cos wspanialego!!!!!
Ale....
Po 1 nikt z moich znajomych ktorzy takowe maja nie robil ich dla ogrzewania calego domu ani nawet mieszkania...
Jest to dodatkowe ogrzewanie. Jak dla mnie idealnie sie sprawdza w kuchni i lazience przy plytkach na podlodze
Po 2 nie wiem czy takie ogrzewańie wogole jest w stanie porzadńie ogrzac wieksze pomieszczenie...
A ja sie nie moge doczekac az zaczniemy szukac domku albo mieszkaniasuper ze to bedzie na wiosne i mam nadzieje ze bede miec wiecej sil i energii
-
Ja dopeiro weszłam .. ale ide si polozyc bo zarwana noc daje mi sie wez naki
Eweloka84 lubi tę wiadomość