Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj pokazałam wynki bety swojemu kierownikowi bo mi truł tyłek hahaha i zaczał mnie gilac i mowi " oo ja lubie ciezarne
" hahaha a dzis mowi do mnie a Ty wiesz ze mozesz przy kompie siedziec tylko 4 godziny .. sio na kanape!
mowie do niego, ze wolne bym chciala w piatek i poniedziałek a on ze w piatek to nie bo musze mu powiedziec jak po wizycie hahahaha no to mowie mu ze zadzwonie albo sms napisze to w koncu dał mi urlop dzizesss z facetami...
Guniaczek, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
heej dziewczyny, ja tez was cos ostatnio zaniedbuje ale nie mam weny, caly czas was podczytuje ale nawet nie mam o czym tu naskrobać, mojego nadal nie ma strasznie tęsknie i wogole;/ Mam już mega chcice na seksiorka już 4,5 tyg nic
((((( a jeszcze pewnie kolo 3.. ehh mam dola..
Pozdraawiam Was. -
Loo bidulko
ja bym tyle bez mojego napewno nie wytrzymala
raz pojechalam do pl na kilka dni sama i myslalam ze oszaleje...
Wspolczuje...
Ewela ty to masz z tym kierownikiem...wpadlas mu chyba w oko haha
A ja mam cos zle przeczucia jesli o prace chodzi... Bo juz drugi raz przez bol goowy nie poszlam do pracy i w koncu beda miec podstawe do zwolnienia.... Zobaczemy czy skozystaja...
-
nick nieaktualnyEwelinka Twoj szef jest zaJebisty! Kurde jak sie ma taka atmosfere to mozna do pracy chodzic ciagle
Paula no oby tak nie bylo.. Dopiero 2 razy wiec moze nie beda krzywo patrzec..
Stokrotka wspolczucia rozlaki.. My czasami na jakies 2 tyg, jak ja w pl jestem.. Ale to czasami dobrze robi taka tesknota :p
Ja wrocilam o 17 pojadlam i teraz bd sie obijala do wieczora.. Chociaz musze sie jeszcże spakowac :pEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
no ale reszta ludu jest hmm lekko nie teges hahaha wiec od poniedziałku codziennie w pracy wkurw
jak bede szłą na l4 to tylko kierownika bedzie mi brakowac i jego wariacji a reszty hmm jakos nie bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 18:09
-
nick nieaktualny
-
no .. człowiek niby to olewa ale cisnienie i tak wzrasta... ale w sumie w pracy wie tylko kiero i jedna kolezanka bo ta co ze mna siedzi to plotkara taka, że zaraz by wszyscy wiedzieli hahaha
mam nadzieje, ze cos bedzie widac na USg bo chcielismy rodzicom powiedzieci pokazac
-
hej dziewczyny...trochę ogarnęłam i jestem megazadowolona
Ewelinka kiedy idziesz na L4? bo ja już jestem ale jeszcze nie na ciążę...21 lutego idę do gienka zobaczę co mi doradzi...ja niestety mam straszny mobing w pracy i generalnie napięta atmosfera-likwidują nas w październiku więc nie będę się poświęcać-nie ma dla kogo i po co...ech -
konwalie86 wrote:hej dziewczyny...trochę ogarnęłam i jestem megazadowolona
Ewelinka kiedy idziesz na L4? bo ja już jestem ale jeszcze nie na ciążę...21 lutego idę do gienka zobaczę co mi doradzi...ja niestety mam straszny mobing w pracy i generalnie napięta atmosfera-likwidują nas w październiku więc nie będę się poświęcać-nie ma dla kogo i po co...ech