Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Jeśli chodzi o mnie to udało się, chociaż na trochę, usmiechnelam się jak zobaczyłam tego potworka, a nastrój mam dziś kiepski wiec dzieki
do usług. w końcu się na coś przydałamfajnie tak sobie rozmawiać o L4, ja to bym chciała jakąś sensowną robotę znaleźć. Najbardziej się boję zaciążyć będąc na niczym...
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Ja bylam pare razy na l4, teraz musze troche popracowax poniwej znowu l4 bo do czerwca pracowax non stop napewno niw bede.. Tu nie jest tak fajnie z l4 jak w pl...
No to staraj się dużo wypoczywać, bo jeszcze kilka tygodni i zacznie robić się ciężej, dzidziuś nie da pospać, bo będzie kopał w nocy, brzuszek będzie coraz większy, zbieraj siły, ech ale ci zazdroszczęEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:do usług. w końcu się na coś przydałam
fajnie tak sobie rozmawiać o L4, ja to bym chciała jakąś sensowną robotę znaleźć. Najbardziej się boję zaciążyć będąc na niczym...
-
Anastazjaaa wrote:Ja tu robię na umoweczlecenie, w ciąży nic nie będę miała wiec będę chciała pracować najdłużej jak się da, później macierzyński płatny ale wychowawczy juz nie, na szczęście rodzinne przysługuje tu każdemu dziecku, wiec będę miała rodzinne jak urodze, na pieluchy starczy
To mnie się chyba nic nie nalezy, nie wiem. może z MOPSu ale nie ma pracy ciąży nie, będę się martwić potemgdzie mieszkasz? UK?
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ja chce pracowac do konca kwietnia jak sie uda. Potem wybiore urlop ktory wypracuje a potem chwila w domu za darmoche
Macierzynski sie zastanawiam czy brac przed narodzinami czy juz po... Zobaczymy jak bedzie z kasa...
A do pracy chce wrocic mooze po roku. Ale to tez wiele bedzie zalezalo od naszej sytuacji...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
ja jak zwykle z doskoku...teraz nei mam jak w pracy do was zaglądać, a w domku bywam późno, nie ma mojego tutaj, więc nie spieszy mi się
Dziś znów pilatesa teraz latam i ogarniam mieszkanko
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Anastazjaaa wrote:A lykasz jakiś skład witaminowy typu centrum czy witaminy dla kobiet w ciąży
Nie. Nic takiego nie biore bo na samym poczatku mialam dobre wyńiki. Biore tylko leki na tarczyce, jod, wit d i kwas foliowy
Hej Guniaczekfajńie ze choc czasem wpadniesz. Widże caly dzien masz wypelńiony. Dobrze bo przynajmniej nie ma czasu na myslenie o tym ze twojego nie ma przy tobie. Choc musi byc ciezko...
-
Paula wiesz co....szczerze to hmmmm chyba dziwny ze mnie osobnik, ale nie tęsknię za bardzo w ciągu tygodnia, gdyby Olo był 100 km ode mnei a nei 500 to pewnie mogłabym tak funkcjonować miesiącami, mam tyle zajęcia że nei myślę, a my działamy na siebie demobilizująco, jak jesteśmy razem to a to się poprzytulamy, a to pogadamy i masę czasu spędzamy na niczym, a tak przynajmniej chodzę na pilates, gotuję zdrowe żarcie do pracy:)
Olek się śmieje że bez neigo pięknieję ;)bo zdrowiej jem i więcej się ruszam
Paula a jak ta twoja tarczyc się spisuje??
Mojej przyjaciółki kuzynka właśnie zaszła w ciążę, jak jej lekarz powiedział że ma chorą tarczycę i nei ma szans na ciążę na raziewięc się załamała, upiła bzyknęła i zaciążyła
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyAnastazja kwas foliowy do mińimum 3 miesiaca, pozniej najlepiej witaminki i tam tez juz w skladzie jest kwas foliowy:)
Ja planuje z dzidzia minimum 2 lata zostac, najchetniej bym 3 lata byla bo do zlobka mie chce dawac takiego malenstwa, chce wychowywac sama a nie ze obce baby :p zobaczymy jak bedzie..
Gunia dobrze ze sobie korzystasztak trzymac :p
Milej nocki dziewcyznki
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ruda to dobry pomysl zeby pobyć z dzidzią dłużejstarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)