Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
noo ja troche odpoczełam:) byismy na zakupach z mezusiem ..
moj oczywiscie zyje marzeniami ze wygra w totka i do mnie..wiesz co jak wygram to ci kuie mini morisa combi taki jak ci sie podovałCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Jestem dmna z mojego M
dzis poruszył temat ze mna ewentualnej adopcji
i z tekstem a wiesz rozmawialm wczoraj o tym z mama i mi opowiadala z e czesto tak jest ze jak para nie moze miec dzieci to albo podczas adopcji albo po zachodzi w ciazeCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hehe Guniaczek wiem wlasnie jak to jest
ja z moim jak jestesmy razem bo mamy te same zmiany to wiecznie jest... Aaa obiad pozńiej, aaa posprzatamy pozńiej bo szkoda czasu
wiec ja kozystam jak go nie ma i robie co sie da bo potem ciezko sie od siebie odkleic
Fajnie ze masz czas doa siebie. To bardzo wazne i dobre ze go na maxa wykozystujesz i masz cos z tego dla cialka i psychiki
Co do tarczycy... Lipa bo robilam wyniki i od ogolnego dowiedzialam sie ze dobre kropka. Nie chciala mi pokazac, nie podala ńorm jakie oni tu maja. Dla niej dobre to dobrepoprosilam o skierowanie do endo i tez cisza. A obiecala ze wysle w ten dzien co mialam wizyte
wkurze sie i pojde tam znow i zeobie wojne
Kochana ja tez w zyciu bym ńie myslala ze zajde z takim tsh... Dlatego bylam w szoku po tescie. Tu nawet uslyszlam ze nie mam prawa miec owulacji przy takich zlych wynikach a jednak....biore leki i jakos dajemy chyba rade z kropkiem
Tez bym chciala zostac z dzieckiem jak najdluzej. Ale zobaczymy. Ja chce z tad jak najszybciej wyjechac a na to trzeba kasy. Chce sie miec domek w pl to trzeba zarobicale pozyjem zobaczymy
-
Ania_84 wrote:Jestem dmna z mojego M
dzis poruszył temat ze mna ewentualnej adopcji
i z tekstem a wiesz rozmawialm wczoraj o tym z mama i mi opowiadala z e czesto tak jest ze jak para nie moze miec dzieci to albo podczas adopcji albo po zachodzi w ciaze
Pewnie ze czesto tak jestpara moich znajomych jest tego przykladem
Fajnie ze M podjal ten temat. To chyba znaczy ze sie nie zalamal i ma chec do dzialania
-
chec poki co ma
widze ze chce sie badac podpytuje
ale sporo am daje rozmowa..
powolutku jakos dojdziemy do wszytskiego )
juz sie nastawil na ta wizyte 26 ltego -
Hej laski
MIłego dnia
Madziuszkaszkoda
ale szybko wam zlecą te 4 miesiące
Straszliwie mi się dziś nie chce iść do pracy, pewnie dlatego że jet pochmurno...Eweloka84, Madziuszka lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)