Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha dobry pomysl. Mnie wybawila moja skleroza
Powiem ci ze kilka cykli fajnie sie poobserwowac, poznac swoje cialo... Ale potem odstawic termometry i te inne duperele...
Ew tesciki owu... A reszta spontan
I polecam poranne akcje jesli macie mozliwoscSaramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa uwazam ze jak ktos pali a stara sie o dziecko powinien wczesniej rzucic.. I nie na tydzien przed staraniami ale dlugo przed.. Ogolnie nie moge patrzec na kobiety w ciazy palace..
Siedze w pracy, mam teoche spokoju i sie nudze.. Jeszcźe jutro i uff wolne..
Ale dzisiaj sie zdolowalam bo jak bd chodzila dalej na l4 bede dostala 50% wyplaty i bedźie masąkra... Nie wiem jak do czerwca mam niby normalnie pracowac? Powaleni tu sa..
Paula dobrze ze sie lepiej czujesz, odpocxywaj sobie..
Asia super podejscie, wrocicie z paryza w powiekszonym skladzie
Ania jak samopoczucie?
Konwalie i Ewelinka?Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelka przestań świrować. Jest dobrze, jest maluszek myśl o nim a nie stresuj się, chcesz mieć zestresowane dziecko w domu? nie słyszałaś o bezstresowym wychowaniu?
Kochane, winko do obiadku. Tego mi trzeba było. Zanim J. przyjedzie to chyba się ululamEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Ja uwazam ze jak ktos pali a stara sie o dziecko powinien wczesniej rzucic.. I nie na tydzien przed staraniami ale dlugo przed.. Ogolnie nie moge patrzec na kobiety w ciazy palace..
Siedze w pracy, mam teoche spokoju i sie nudze.. Jeszcźe jutro i uff wolne..
Ale dzisiaj sie zdolowalam bo jak bd chodzila dalej na l4 bede dostala 50% wyplaty i bedźie masąkra... Nie wiem jak do czerwca mam niby normalnie pracowac? Powaleni tu sa..
Paula dobrze ze sie lepiej czujesz, odpocxywaj sobie..
Asia super podejscie, wrocicie z paryza w powiekszonym skladzie
Ania jak samopoczucie?
Konwalie i Ewelinka?
Kochana to przyjedz do nas i idz pod oddzial dla ciezarnych... Noz sie otwiera w kieszeni!!! Jak wychodzilismy po badańiach ostatnio to myslalam ze sie przewroce... Baby z takimi brzuchami ze juz chyba do porodu i wszystkie jak jeden maz z faja w ryju!!!! Wogole juz wiem czemu tu w uk maja takie podejscie jakie maja i ciaza jest dla nich od 3 mies....
Brytyjki w ciazy tylko co poniektore dbaja o siebie. Reszta ma w dupie. Zyja jak przed ciaza. Tyraja, chleja, pala, rzra same fast foody i pija cole ( 50 kg nadwagi micha frytek i do tego cola light hahahaha no zawsze z tego ryje)..... I jak uda im sie utrzymac ciaze to jest a jak nie to robi sie nastepne... Dramat. Nie mowie ze wszystkie ale wiekszosc...
Daria to masakra z tym l4u nas tez jak sie pracuje i idzisz na l4 to gorsze dostajesz
a jak ńie masz kontraktu to nie masz l4. Czyli jak ja nie poszlam do pracy dzis nie mam kasy. Narzekaja na Polske a gdzie indziej lepiej nie jest...
Ja na macierzynskim dostane tylko popowe lub troche mniej niz polowe wyplaty... Ale coz zrobic...
Ewelcia juz niedlugo... My wyczekujemy z toba zeby kropeczka zobaczyc
-
Masz racje kochana. Ale widzisz... Tak to jest jak cos komus przychodzi na ostrykniecie palca....
A jak sie na cos ciezko "pracuje" , czlowiek marzy o tym to szanuje jak juz to ma... Takie jest zycie.
Ja nikomu zle nie zycze. Chciala bym zeby kazde dziecko rodzilo sie piekne i zdrowe, nawet tym zlym ludziom bo coz takie dzieciatko winne....ale to niesprawiedliwe...
Moja kuzynka w dniu porodu jeszcze jarala... No zal mi bylo na nia patrzec ale coz bylo robic. Modlic sie zeby mala byla zdrowa. Na szczescie Alusia wyrasta teraz na piekna i bardzo madra dziewczynkeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
hej! posprzątałam gardrobę hip hip hurraaaaaaaaa!!!!!
dzięki Ruda że pytasz-czuję się trochę lepiej niż rano
asia-nie bardzo zrozumiałam o co chodzi z Twoim samcem? pokłóciliście się?
Ewela- spokojnie, wrzuć na luzzzzEweloka84 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:hej! posprzątałam gardrobę hip hip hurraaaaaaaaa!!!!!
dzięki Ruda że pytasz-czuję się trochę lepiej niż rano
asia-nie bardzo zrozumiałam o co chodzi z Twoim samcem? pokłóciliście się?
Ewela- spokojnie, wrzuć na luzzzz
No tak można by powiedzieć, chociaż on się nigdy nie kłoci, tylko ja
Powiedzmy, że nie ładnie nabroił :)i dostał w pyskWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 15:20
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:No tak można by powiedzieć, chociaż on się nigdy nie kłoci, tylko ja
Powiedzmy, że nie ładnie nabroił :)i dostał w pysk -
konwalie86 wrote:no to faktycznie do dupy...to ostro musiał nabroić skoro posunęłaś się do takiego kroku...otrzeźwiło go to chociaż?
czas pokażeLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają