Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha nie zgadniecie!! Odstawiłam komputer a moje dziecko się obudziło Cholerka no....
I najgorzej, że jeść nie chce
Ja w ciązy unikałam kawy - nie lubię, surowego mięsa -buuu tatar buuu ;( i surowych i wędzonych ryb bo też nie lubię, resztę jadłam normalnie, mąż mi tylko coca-colę wydzielał raz na jakiś czas po troszku
Mleko z kartonu można bo ono jest pasteryzowane Wstrzymywałabym się tylko do takiego prosto od krowy -
Paula_29 wrote:Paula masakra, tyle kasy i jeszcze nie wiadomo czy koniec, współczuje
Mówiłam, że w końcu będzie pozytyw, także działajcie
Ja to niestety muszę zacząć ograniczać jedzenie bo zaraz ciężko będzie
Ojj no kuuupa kasy a teraz troche liczymy pieniazki bo na wesele odkladamy. Ale co zrobic.... Moj T juz wydzwania do mnie i mowi zebym sie tylko nie stresowala bo nie moge sie denerwowac
Ojj bedziemy dzialac na calego ha ha oby tylko owocnie
A co do jedzonka... Najgorzej mi chyba bylo zrezygnowac z kawy.... Chociaz owoce morza uwielbiamy, i tatara z surowego lososia ojjjj... Jak pomysle chociaz dla dzidzi wszystkoEweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Pewnie ze to najwazniejsze ze sie kochacie tylko z ciekawosci pytalam
Kurcze tez bym chciala zeby bylo ladnie
Ale moze sierpien bedzie piekny tak jak u Was!
My mamy troszke utrudnienie bo duzo na odleglosc bedziemy musieli zalatwic, ale co tam internet ponad wszystko
-
Ojjj Kochana moja dzieki
No super by było jak by dzidzia sie pojawila przed slubem mamy na to jeszcze ten i ew dwa nastepne cykle... Jesli Bozia da... Jak nie to juz na spokojnie po weselu
Moja mama to juz planowala ze mozna by chrzciny ze slubem zrobic ha ha a nic nie wie o staraniach
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Wrocilam od lekarza, recepte wykupilam to jest atybiotyk. Od dzisiaj zaczynam brac, o tyle dobrze ze do ustny..
Pytalam, czy jest grozny jakbym w ciazy byla, to odpowiedziala ze gorsze jest to ze mam bakterie na poczatku ciazy jakby tak wyszlo.. Takze dupa i tak..
Jestem padnieta..
Co do pracy to sie nie dam, nie przejdzie takie cos jak bylam chora to chora i tyle..