Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha nie zgadniecie!! Odstawiłam komputer a moje dziecko się obudziło
Cholerka no....
I najgorzej, że jeść nie chce
Ja w ciązy unikałam kawy - nie lubię, surowego mięsa -buuu tatar buuu ;( i surowych i wędzonych ryb bo też nie lubię, resztę jadłam normalnie, mąż mi tylko coca-colę wydzielał raz na jakiś czas po troszku
Mleko z kartonu można bo ono jest pasteryzowaneWstrzymywałabym się tylko do takiego prosto od krowy
-
Paula_29 wrote:Paula masakra, tyle kasy i jeszcze nie wiadomo czy koniec, współczuje
Mówiłam, że w końcu będzie pozytyw, także działajcie
Ja to niestety muszę zacząć ograniczać jedzenie bo zaraz ciężko będzie
Ojj no kuuupa kasya teraz troche liczymy pieniazki bo na wesele odkladamy. Ale co zrobic.... Moj T juz wydzwania do mnie i mowi zebym sie tylko nie stresowala bo nie moge sie denerwowac
Ojj bedziemy dzialac na calego ha haoby tylko owocnie
A co do jedzonka... Najgorzej mi chyba bylo zrezygnowac z kawy.... Chociaz owoce morza uwielbiamy, i tatara z surowego lososia ojjjj... Jak pomyslechociaz dla dzidzi wszystko
Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Pewnie ze to najwazniejsze ze sie kochacie
tylko z ciekawosci pytalam
Kurcze tez bym chciala zeby bylo ladnie
Ale moze sierpien bedzie pieknytak jak u Was!
My mamy troszke utrudnienie bo duzo na odleglosc bedziemy musieli zalatwic, ale co taminternet ponad wszystko
-
Ojjj Kochana moja dzieki
No super by było jak by dzidzia sie pojawila przed slubemmamy na to jeszcze ten i ew dwa nastepne cykle... Jesli Bozia da... Jak nie to juz na spokojnie po weselu
Moja mama to juz planowala ze mozna by chrzciny ze slubem zrobic ha haa nic nie wie o staraniach
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Wrocilam od lekarza, recepte wykupilam to jest atybiotyk. Od dzisiaj zaczynam brac, o tyle dobrze ze do ustny..
Pytalam, czy jest grozny jakbym w ciazy byla, to odpowiedziala ze gorsze jest to ze mam bakterie na poczatku ciazy jakby tak wyszlo.. Takze dupa i tak..
Jestem padnieta..
Co do pracy to sie nie dam, nie przejdzie takie cos jak bylam chora to chora i tyle..