Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka21 wrote:Nie chciałam nikomu nic zarzucać , porostu mowie to co mysle wole to niż się usmiechac pisać jak to jest sweet a w głowe myslec calkiem co innego.
Szczerość nie popłaca...
Myslalam po prostu ze można powiedzieć co lezy na sercu skoro dziś taki dzien ze kazda pisala szczerze.
Przepraszam
-
Ok. Powiedzialas storkotka co lezalo ci na watrobie. Madziuszka poczula sie urazona ok.
No i dobra nasza. Kazdy wie teraz co ma do kogo i juz. Ja tez sie pewnie zaraz naslucham. Nikt nie jest idealny.
Ale po co sie foszyc jak w przedszkolu?!
Kobiety wy chcecie byc lub jestescie matkami a zachowujecie sie jak byscie z przedszkola uciekly
Mozemy juz na luz wrzucic czy dalej bedziemy sie dogryzac?Guniaczek, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Nie masz o co plakac??? O forum bedzie ryczec?
To ja tez od jutra zeby w sciane i bede jesc tynk bo odkladamy na dom w pl
A co do stokrotki.... Nie powinna tak pisac choc to jej zdanie. To ze czesciej cie tu widac na forum to prawda ale co w tym zlego??? Lepiej żeby caly dzien tu tylko wiatr hulal bo nikomu sie nie chce albo nie ma czasu odezwac???
-
czekaja wrote:Paula jak glowa?? przestala bolec??
ja wczoraj na katar zjadlam dwa zabki czosnku tsak bez niczego i niestety sie nie przyjal.
skonczyl w toalecie i wtedy pomyslalam o tobie ze jednakk tych mdlosci i rzygania to ja nie chce:)
Ojj biedna... Ja wczoraj z bolu wymiotowalam, przespalam prawie caly dzien ale dzis zyje
Ja czosnek kocham ale w takiej formie tez bym ńie przyswoila hahaha. Odwazna jestes
-
Paula55 wrote:Ok. Powiedzialas storkotka co lezalo ci na watrobie. Madziuszka poczula sie urazona ok.
No i dobra nasza. Kazdy wie teraz co ma do kogo i juz. Ja tez sie pewnie zaraz naslucham. Nikt nie jest idealny.
Ale po co sie foszyc jak w przedszkolu?!
Kobiety wy chcecie byc lub jestescie matkami a zachowujecie sie jak byscie z przedszkola uciekly
Mozemy juz na luz wrzucic czy dalej bedziemy sie dogryzac?Dobra atmosfera oczyszczona, trzy głębokie wdechy
-
czekaja wrote:Paula jak glowa?? przestala bolec??
ja wczoraj na katar zjadlam dwa zabki czosnku tsak bez niczego i niestety sie nie przyjal.
skonczyl w toalecie i wtedy pomyslalam o tobie ze jednakk tych mdlosci i rzygania to ja nie chce:)czekaja lubi tę wiadomość
-
No ja myslalam ze najgorsze bedzie polkniecie a potym jak juz przeszlo przez gardlo to marzylam zeby to oddac:0 popilam mlekiem ale nie pomoglo:)
taka bylam zdesperowana zeby tylko walczyc z wirusami i sie ich pozbyc:)
ciasto bym zjadla jakies cos bym upiekla:) -
Madziuszka ja nie mowilam ze masz nie isc do fryzjera czy nie robic tatuażu skoro się starasz .. tylko piszesz ze zawieszaz staranka żeby polepszyć budżet żeby można było pomyslec o dziecku żeby mu zapewnić wszystko wiec ja na to tak patrze ze ,auto karnet do solarium, tatuaż a jutro pewnie napiszesz ze ojeju jak już bym chciała żeby w kolejnym miesiącu była fasolka a z kasą krucho.. a co maja powiedzieć te które maja cienko z kasa i do tego okazuje się ze raczej marne szanse na o żeby wogole kedy mogly zajść w ciąże?
A jeśli chodzi o to ze rozmawiają 2 lub 3 osoby ze sobą to nei chodzi o to ze gadaja one jak sa same . To iadomo ye maja temat to pisy i gadaja, ale jak pryzchodyi ktoś innz napisye co u niego, ma jakies problem , stres czy cos to jest albo olany albo jeden jakiś post ze będzie dobrze abo cos w tym stylu i dalej powrot do wczesnieszego tematu miedzy tymi samymi osobami.
Chodzi mi o to ze każdy robi co chce stara się czy nie kupuje cos czy wyjezdza na drogie wczasy każdy wie co roni co chce na co może sobie pozwolić, tylko chodzi mi to żeby nie zwracać caly czas na siebie tylko uwagi jak widzimy ze np. jest miedzy nami ktoś kto teraz bardziej jej potrzebujeCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka ja rozumiem o co ci chodzi....doskonale. Ale idac tym tokiem myslenia....
To my chac wrocic do pl musimy postawic dom. Zeby go postawic odkladamy kase. Wiec skoro odkladamy i chcemy szybko wrocic to nie powinnismy sie eraz decydowac na dziecko, nie kupowac nowych rzeczy typu drogi aparat co zrobil moj maz, nie lazic po salonach kosmetycznych na masaze..... Itp... Wiem co masz na mysli. Ale to nie tak do konca jest....
Co do rozmow.... Kochanie.... Pomysl... Nie ma tu nikogo czasem godz, dwie, pol dnia. Spisuja sie dziewczyny w koncu. Walkuja temat od godziny. Nagle w polowie ktos wpada, pisze co u niego i co...? One urywaja temat bo ktos wpadl raz za ruzki rok albo na chwile.
No wedy trzeba albo chwile poczekac (bo czasem tepo jest mega) albo wbic sie w temat... Ńo co ci moge innego poradzic?
Kazda z nas to przezyla wiec ńie dramatyzujmyAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Paula każdy ma inną sytacje finansowa i rozumiem to i jedni planują dziecko mimo innych planow tez zwiazanych z kupą forsy do wydania bo mimo to mogą soie na to pozwolić albo po prostu tak wyszlo i rozumiem to bo mam podobnie tez wyjezdzam za granice z Mezem i staraliśmy się i staramy o dzidzie mimo to mielismy duże wydatki robiliśmy duże wesele remontowaliśmy nasze mieszkanie generalnie i do tego mieszkanie tesciow;/ bo oni dali nam swoje mieszkanie u góry w bloku a oni zeszli na dol do kawalerki która musieismy im wcześniej tez generalnie remontować robic ogrzewanie itd. żeby mogli tam zamieszkac.
To był tyko przykład, zrozumci chodz po prostu o to zebysmy się wzajemnie zauwazaly i wspieraly się doradzaly,wtedy Wszystkm Nam będzie latwiej mimo codzienności i trudnosci -
Masz racje Kochana.... Gdyby nas nie bylo na to stac to bysmy zajeli sie jedna rzecza i tyle.
Wiec uszanujmy decyzje Madziuszki
Ja tez bym sobie i nam wszystkim zyczyla zeby bylo tu spokojnie i kazdy kazdego zauwazal. To od nas zalezy jak bedzie wygladalo to forum bo my je tworzymy
Pytanie teraz... Wolimy sie obrazac i foszyc czy byc dla siebie wsparciem i poglupkowac czasem troche?Madziuszka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Stokrotka ale cofnij sie troche wstecz ja nie napisalam ze zawieszam bo kipsko z kasa tylko ze zawieszam bo musimy auto ipt pokupowac a jak kupimy to nie bedzie oszczednosci ktore na dziecko miec musimy . To nie jest rak ze nie mamy kasy a ja planuje wydatki
naprwde zacznij czytac ze zrozumieniem...
-
Stokrotka21 wrote:Dobra nie pisze już nic.. wiedziałam ze jak się odezwe to se obroci wokół mnie teraz wszystko, lepiej było nie pisać nic .
Ja tez wybieram kostke, chociaż przed chwilka wmucilam galaretke z bita smietana i truskawkami