Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok dziewczynki milego popoludnia:) ide grzac obiadek i chyba musze sie polozyc bo mi sie chce mega spac albo kawy sie napije:)
zjadlam fasolke zaraz maz bedzie jdal chyba bedziemy spac w osobnych pokojach:)
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Daria no z tesciową to bys dała rade
hihi ważne że Wam by było lepiej 
Prawde mowiac wolalanym z tesciowa mieszkac niz u mojej mamy :p
Po 1 tesciowa ma domek, ogrodek itd.. Po 2 nie pali tyle, po 3 nie wtraca sie w nic..
A ze lato bedzie to akurat super na dworze siedziec z dzieckiem. Tesciowa pracuje na rozne zmiany i tez czesto gdzies wybywa..
Takze wiem ze bylo by ok
Asiula kochana trzymam kciuki za jutro! Obys dostala ta prace
i widzisz ulozy sie zobaczysz
Eweloka84, Czarnula87, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojj my mieszkamy w domku z moimi rodzicami bo narazie nie stac nas na kredy... a teraz jeszcze moj stracił prace, ja w ciązy to nam na reke no i własnie w lecie ogródeczek, wózeczekRuda27 wrote:Prawde mowiac wolalanym z tesciowa mieszkac niz u mojej mamy :p
Po 1 tesciowa ma domek, ogrodek itd.. Po 2 nie pali tyle, po 3 nie wtraca sie w nic..
A ze lato bedzie to akurat super na dworze siedziec z dzieckiem. Tesciowa pracuje na rozne zmiany i tez czesto gdzies wybywa..
Takze wiem ze bylo by ok
Asiula kochana trzymam kciuki za jutro! Obys dostala ta prace
i widzisz ulozy sie zobaczysz 
super sprawa
-
Eweloka84 wrote:łooo ja wole idsc do dentysty niz do ginekologa hhaahhaha
ja też!
Saramago - będę trzymać kciuki za rozmowę, a co do Twojego samopoczucia, to rozmowa z psychoterapeutą byłaby dobrym rozwiązaniem
Daria - życzę aby Wam się dobrze ułożyło...ja mam w porządku teściową, ale na dłuższą metę nie dałabym z ią sobie rady...jest z tych nadopiekuńczych, traktuje mnie jak 'księżniczkę' i nie da się do niczego dotknąć, chyba że po interwencji męża...boi się żebym nie mówiła o niej że jest zołzowata..
Anastazja - trzymaj się fotela!
ja byłąm w ubiegłym tygodniu, mam cudną stomatolog
Czarnula87, Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
no ja chyba teżEweloka84 wrote:łooo ja wole idsc do dentysty niz do ginekologa hhaahhaha
Ruda27 wrote:Nie ze mega dobra, ale jest teraz nadżieja ze wrocimy do polski. Juz wiele o tym rozmawialismy bo rozńie sie u niego w firmie dzialo.. Po prostu mamy nadzieje ze wypali praca z takim znajomym, zarabial by prawie 3 razy wieciej niz teraz, a ja bym byla w pl i tam bysmy sobie dawali rade..
to trzymam kciukasy
a o teściową się nie martw jak ci się coś nie spodoba pójdziesz do siebie i tyle
są plusy mieszkania z teściową, zawsze masz z kim maleństwo zostawić w razie nagłego wyjścia 
A jak się czujesz?
czekaja wrote:Ok dziewczynki milego popoludnia:) ide grzac obiadek i chyba musze sie polozyc bo mi sie chce mega spac albo kawy sie napije:)
zjadlam fasolke zaraz maz bedzie jdal chyba bedziemy spac w osobnych pokojach:)
pa kochana do później
rety ja też spadam bo się zaraz spóźnie, gdzie ta matka, miała odebrać dziecko o 14,30....???
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja wam się pochwalę

1) Moje dziecko coraz częściej bez pieluchy
Ma zakładaną tylko na noc i dłuższe wyjścia. Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy godzinny spacer (zakupy) bez pieluchy
Fakt, że wołać nie chce ale staramy się go często na kibelek sadzać :] Więc może się szybko nauczy
A już teraz jak ma po nocy za dużo nasikane, albo jak kupkę zrobi w pieluchę to od razu ją zdejmuje 
2) Mam nową fajną koleżankę
Moja imienniczka, w moim wieku, dzieci mam tez w tym samym wieku (jej córka z kwietnia, mój z marca) i mało tego - obie chorujemy na PCOS
Ona jest menago nowym u nas (szkoli sie do nowej restauracji). JUż dzieci zeswatane
my umówione na drinkowanie
i powiedziała, że będzie o mnie walczyć żeby mnie zabrali do tej galerii
Pisellini, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe ja zawsze chciałam mieszkac w bloku ale teraz z perspektywy czasu to wole domekPisellini wrote:domek i ogródek to moje marzenie!
które zaczyna się powoli spełniać! Dzięki Bogu!
Jeszcze daleko do przeprowadzki...ale...fundamenty już są! 
Dziś jedziemy zamawiać okna!
w lecie grila sie zrobi, posiedzi, poleze na lezaczku
mrrr
Pisellini lubi tę wiadomość
-
wczesniej jak mielismy piec to marzyłam o bloku hahahaha a teraz mamy ogrzewanie gazowe.. tanie nie jest ale lepsze to niz piec.. pełno kurzu itp. a my mamy poniemiecki domek i wysokie pokje są i duzoe 3,5m x 4 mPisellini wrote:dobre i to....ja nie mogę odnaleźć się w bloku...nie ma gdzie wyjść...chodzi o swój ogródek...no i nie ma zajęcia...