Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok dziewczynki milego popoludnia:) ide grzac obiadek i chyba musze sie polozyc bo mi sie chce mega spac albo kawy sie napije:)
zjadlam fasolke zaraz maz bedzie jdal chyba bedziemy spac w osobnych pokojach:)Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Daria no z tesciową to bys dała rade
hihi ważne że Wam by było lepiej
Prawde mowiac wolalanym z tesciowa mieszkac niz u mojej mamy :p
Po 1 tesciowa ma domek, ogrodek itd.. Po 2 nie pali tyle, po 3 nie wtraca sie w nic..
A ze lato bedzie to akurat super na dworze siedziec z dzieckiem. Tesciowa pracuje na rozne zmiany i tez czesto gdzies wybywa..
Takze wiem ze bylo by ok
Asiula kochana trzymam kciuki za jutro! Obys dostala ta pracei widzisz ulozy sie zobaczysz
Eweloka84, Czarnula87, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Prawde mowiac wolalanym z tesciowa mieszkac niz u mojej mamy :p
Po 1 tesciowa ma domek, ogrodek itd.. Po 2 nie pali tyle, po 3 nie wtraca sie w nic..
A ze lato bedzie to akurat super na dworze siedziec z dzieckiem. Tesciowa pracuje na rozne zmiany i tez czesto gdzies wybywa..
Takze wiem ze bylo by ok
Asiula kochana trzymam kciuki za jutro! Obys dostala ta pracei widzisz ulozy sie zobaczysz
super sprawa
-
Eweloka84 wrote:łooo ja wole idsc do dentysty niz do ginekologa hhaahhaha
ja też!
Saramago - będę trzymać kciuki za rozmowę, a co do Twojego samopoczucia, to rozmowa z psychoterapeutą byłaby dobrym rozwiązaniem
Daria - życzę aby Wam się dobrze ułożyło...ja mam w porządku teściową, ale na dłuższą metę nie dałabym z ią sobie rady...jest z tych nadopiekuńczych, traktuje mnie jak 'księżniczkę' i nie da się do niczego dotknąć, chyba że po interwencji męża...boi się żebym nie mówiła o niej że jest zołzowata..
Anastazja - trzymaj się fotela!ja byłąm w ubiegłym tygodniu, mam cudną stomatolog
Czarnula87, Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:łooo ja wole idsc do dentysty niz do ginekologa hhaahhaha
Ruda27 wrote:Nie ze mega dobra, ale jest teraz nadżieja ze wrocimy do polski. Juz wiele o tym rozmawialismy bo rozńie sie u niego w firmie dzialo.. Po prostu mamy nadzieje ze wypali praca z takim znajomym, zarabial by prawie 3 razy wieciej niz teraz, a ja bym byla w pl i tam bysmy sobie dawali rade..
to trzymam kciukasya o teściową się nie martw jak ci się coś nie spodoba pójdziesz do siebie i tyle
są plusy mieszkania z teściową, zawsze masz z kim maleństwo zostawić w razie nagłego wyjścia
A jak się czujesz?
czekaja wrote:Ok dziewczynki milego popoludnia:) ide grzac obiadek i chyba musze sie polozyc bo mi sie chce mega spac albo kawy sie napije:)
zjadlam fasolke zaraz maz bedzie jdal chyba bedziemy spac w osobnych pokojach:)
pa kochana do później
rety ja też spadam bo się zaraz spóźnie, gdzie ta matka, miała odebrać dziecko o 14,30....???
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja wam się pochwalę
1) Moje dziecko coraz częściej bez pieluchyMa zakładaną tylko na noc i dłuższe wyjścia. Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy godzinny spacer (zakupy) bez pieluchy
Fakt, że wołać nie chce ale staramy się go często na kibelek sadzać :] Więc może się szybko nauczy
A już teraz jak ma po nocy za dużo nasikane, albo jak kupkę zrobi w pieluchę to od razu ją zdejmuje
2) Mam nową fajną koleżankęMoja imienniczka, w moim wieku, dzieci mam tez w tym samym wieku (jej córka z kwietnia, mój z marca) i mało tego - obie chorujemy na PCOS
Ona jest menago nowym u nas (szkoli sie do nowej restauracji). JUż dzieci zeswatane
my umówione na drinkowanie
i powiedziała, że będzie o mnie walczyć żeby mnie zabrali do tej galerii
Pisellini, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pisellini wrote:domek i ogródek to moje marzenie!
które zaczyna się powoli spełniać! Dzięki Bogu!Jeszcze daleko do przeprowadzki...ale...fundamenty już są!
Dziś jedziemy zamawiać okna!w lecie grila sie zrobi, posiedzi, poleze na lezaczku
mrrr
Pisellini lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:dobre i to....ja nie mogę odnaleźć się w bloku...nie ma gdzie wyjść...chodzi o swój ogródek...no i nie ma zajęcia...