X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziewczynki milego popoludnia:) ide grzac obiadek i chyba musze sie polozyc bo mi sie chce mega spac albo kawy sie napije:)

zjadlam fasolke zaraz maz bedzie jdal chyba bedziemy spac w osobnych pokojach:)

Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha kołdra w górze bedzie! :)

Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Daria no z tesciową to bys dała rade :) hihi ważne że Wam by było lepiej :D

Prawde mowiac wolalanym z tesciowa mieszkac niz u mojej mamy :p
    Po 1 tesciowa ma domek, ogrodek itd.. Po 2 nie pali tyle, po 3 nie wtraca sie w nic..
    A ze lato bedzie to akurat super na dworze siedziec z dzieckiem. Tesciowa pracuje na rozne zmiany i tez czesto gdzies wybywa..
    Takze wiem ze bylo by ok :)

Asiula kochana trzymam kciuki za jutro! Obys dostala ta prace :) i widzisz ulozy sie zobaczysz :)

Eweloka84, Czarnula87, Saramago lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko chwilkę poszłam do kuchni męzowy obiad popróbować :D od garnka nie mogłam się oderwać przez 5 minut :D

Asiu to życzę powodzenia na rozmowie!!

Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Prawde mowiac wolalanym z tesciowa mieszkac niz u mojej mamy :p
    Po 1 tesciowa ma domek, ogrodek itd.. Po 2 nie pali tyle, po 3 nie wtraca sie w nic..
    A ze lato bedzie to akurat super na dworze siedziec z dzieckiem. Tesciowa pracuje na rozne zmiany i tez czesto gdzies wybywa..
    Takze wiem ze bylo by ok :)

Asiula kochana trzymam kciuki za jutro! Obys dostala ta prace :) i widzisz ulozy sie zobaczysz :)
    ojj my mieszkamy w domku z moimi rodzicami bo narazie nie stac nas na kredy... a teraz jeszcze moj stracił prace, ja w ciązy to nam na reke no i własnie w lecie ogródeczek, wózeczek :D super sprawa

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    łooo ja wole idsc do dentysty niz do ginekologa hhaahhaha

ja też! :D

Saramago - będę trzymać kciuki za rozmowę, a co do Twojego samopoczucia, to rozmowa z psychoterapeutą byłaby dobrym rozwiązaniem :)

Daria - życzę aby Wam się dobrze ułożyło...ja mam w porządku teściową, ale na dłuższą metę nie dałabym z ią sobie rady...jest z tych nadopiekuńczych, traktuje mnie jak 'księżniczkę' i nie da się do niczego dotknąć, chyba że po interwencji męża...boi się żebym nie mówiła o niej że jest zołzowata..

Anastazja - trzymaj się fotela! :) ja byłąm w ubiegłym tygodniu, mam cudną stomatolog :)

Czarnula87, Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    łooo ja wole idsc do dentysty niz do ginekologa hhaahhaha
    no ja chyba też

Ruda27 wrote:
    Nie ze mega dobra, ale jest teraz nadżieja ze wrocimy do polski. Juz wiele o tym rozmawialismy bo rozńie sie u niego w firmie dzialo.. Po prostu mamy nadzieje ze wypali praca z takim znajomym, zarabial by prawie 3 razy wieciej niz teraz, a ja bym byla w pl i tam bysmy sobie dawali rade..

to trzymam kciukasy ;) a o teściową się nie martw jak ci się coś nie spodoba pójdziesz do siebie i tyle ;) są plusy mieszkania z teściową, zawsze masz z kim maleństwo zostawić w razie nagłego wyjścia ;)

A jak się czujesz?
    czekaja wrote:
    Ok dziewczynki milego popoludnia:) ide grzac obiadek i chyba musze sie polozyc bo mi sie chce mega spac albo kawy sie napije:)

zjadlam fasolke zaraz maz bedzie jdal chyba bedziemy spac w osobnych pokojach:)

pa kochana do później

rety ja też spadam bo się zaraz spóźnie, gdzie ta matka, miała odebrać dziecko o 14,30....???

Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja wam się pochwalę:D

1) Moje dziecko coraz częściej bez pieluchy :D Ma zakładaną tylko na noc i dłuższe wyjścia. Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy godzinny spacer (zakupy) bez pieluchy :D Fakt, że wołać nie chce ale staramy się go często na kibelek sadzać :] Więc może się szybko nauczy :D A już teraz jak ma po nocy za dużo nasikane, albo jak kupkę zrobi w pieluchę to od razu ją zdejmuje ;)

2) Mam nową fajną koleżankę :D Moja imienniczka, w moim wieku, dzieci mam tez w tym samym wieku (jej córka z kwietnia, mój z marca) i mało tego - obie chorujemy na PCOS :D Ona jest menago nowym u nas (szkoli sie do nowej restauracji). JUż dzieci zeswatane :D my umówione na drinkowanie :D i powiedziała, że będzie o mnie walczyć żeby mnie zabrali do tej galerii :D :D

Pisellini, Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość

• Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domek i ogródek to moje marzenie!

które zaczyna się powoli spełniać! Dzięki Bogu! :) Jeszcze daleko do przeprowadzki...ale...fundamenty już są! :)

Dziś jedziemy zamawiać okna! :)

Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski, u mnie mąż podał obiad :D więc uciekam, zajrzę później, bo do rodziców lecę po 16 :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    To ja wam się pochwalę:D

same dobre wieści! :)

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgus paaa :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisellini wrote:
    domek i ogródek to moje marzenie!

które zaczyna się powoli spełniać! Dzięki Bogu! :) Jeszcze daleko do przeprowadzki...ale...fundamenty już są! :)

Dziś jedziemy zamawiać okna! :)
    hehe ja zawsze chciałam mieszkac w bloku ale teraz z perspektywy czasu to wole domek :D w lecie grila sie zrobi, posiedzi, poleze na lezaczku :D mrrr

Pisellini lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak!

kwiatki, rabatki!!

urządzanie, firany....swoje warzywaka!!!

no i zamierzam mieć kurki!

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisellini wrote:
    o tak!

kwiatki, rabatki!!

urządzanie, firany....swoje warzywaka!!!

no i zamierzam mieć kurki!
    my kiedys mieslimy grządki , kwiatki, warzywka i inne ale pozniej moj tato zaorał wszystko i mamy duuzo trawki :D

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre i to....ja nie mogę odnaleźć się w bloku...nie ma gdzie wyjść...chodzi o swój ogródek...no i nie ma zajęcia...

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisellini wrote:
    dobre i to....ja nie mogę odnaleźć się w bloku...nie ma gdzie wyjść...chodzi o swój ogródek...no i nie ma zajęcia...
    wczesniej jak mielismy piec to marzyłam o bloku hahahaha a teraz mamy ogrzewanie gazowe.. tanie nie jest ale lepsze to niz piec.. pełno kurzu itp. a my mamy poniemiecki domek i wysokie pokje są i duzoe 3,5m x 4 m

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my zaprojektowaliśmy taki nieduży, z poddaszem mieszkalnym, 10 na 11 metrów...

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisellini wrote:
    my zaprojektowaliśmy taki nieduży, z poddaszem mieszkalnym, 10 na 11 metrów...
    fajnie!! :D

dobra uciekam do domku :) bede pożniej :*

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też uciekam, idę się szykować :)

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
‹‹ 903 904 905 906 907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ