Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Bo przy depresji to Cie nic nie zmobilizuje !!!
Nawet kurwa praca czy bat nad dupą w przypadku mojej mamy nawet ja jej nie moblizowałam mimo że wiem że kocha mnie bardzo
to co?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A ja sie nie zgadzam Madziuszka z Toba.
To wszystko siedzi w glowie trzeba sie raz drugi zmusisc a potem jest latwiej.
Ludzie nie z takich rzeczy wychodza i wystarczy chciec i znalesc sposob na siebie.
Daria byloby pieknie i trzymam kciuki zeby sie ulozylo po Twojej mysli:)
Saramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:od bardzo dawna... aż strach liczyć jak długo, ale ciągle uważałam, ż sobie poradzę i że to chwilowe bo coś sie akurat działo; a to zwiazek nie taki, a to cos w domu z rodzicami, a to z pracą... a to studia... i chyba za daleko to już poszło. No a do tego jestem DDA. widać bede musiała w koncu przezwyciezyc sie i isc do lekarza, ale nie chce brac leków. mój przyjaciel popelnil samobojstwo gdy próbowal wyjsc z tych leków.i boje sie zwyczajnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no luz laseczki, nie chce tu kolejnej awantury i to z mojego powodu. wiem, że muszę coś zrobić ze sobą. wiem, że praca mi pomagała, bo bez niej czuje się źle. ale wiem, że problem jest dużo poważniejszy. w zyciu dostałam nieraz po dupie, teraz ciężko jest... no wiecie, ufać tak jak się ufało kiedyś i wierzyć w siebie tak jak się wierzyło za młodu. brakuje tej energii.
a iśc do lekarza żeby faszerował lekami - tak nie chce.Anastazjaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Asiu kochana ta pogoda taka jest, masz zly okres po prostu.. To minie, zaraz bedzie wiosna i wiecej energii
znajdziesz prace albo zaciazysz i zobaczysz sie ulozy!
A ja sie dowiedziala wlasnie, ze zamekaja firme mojego meza.. Ma prace tylko do konca marca.. Jestem pelna nadzieji, moze wrocimy i uda mu sie z praca z takim znajomym co wyjezdza za granice ale tez jest w pl sporo.. Oj pieknie by bylobysmy niedlugo wrocili... Jedynie co bym u tesciowej mieszkala raczej ale jakis czas dali bysmy rade
hihi ważne że Wam by było lepiej
-
Czarnula87 wrote:Asiu to moźże do innego? A na leki nie musisz się zgadzać
I znowu szara rzeczywistość - prywatnie za co>? a nfz - kto mi wskaże lekarza nie konowała ??? poza tym nie wiem czy tacy są... na nfz.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Co do psychologa to większość to sie do niczego nie nadaje dobrego psychoterpeute trzeba znaleźć jak leków nie chcesz brać
i regularnie chodzić
właśnie. nie znam takiego/LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:Mdziuszka no wez nie wkrecaj Asi , że ma depreche... nie wiadomo jeszcze czy ma czy nie.. każdy przypoadek jes inny i nie ma co porównywac do Twojej mamy.
a po 2 sama Asia napisała, że strata pracy ją dobiła .. mysle, że kazdy by tak zareagował..JAk dla mnie to Psychoterapia może pomóc
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:byłam kiedyś, ale nawet mnie nie wysłuchał... boje sie że po prostu na odwal beda faszerować lekami. bo tak najprosciej.
-
czekaja wrote:DDA dorosle dziecko alkoholika.
Saramego musisz uwierzyc w siebie i znalesc punkt zaczepienia co cie wyciagnie z dolka:)
Właśnie chodzi o to, że wszystko co mi sprawiało przyjemność umarło gdzieś kiedyś. I ciężko mi wrócić do tych rzeczy, ech ciężkie to. Myślicie, że taki problem jak mój, może być powodem nie zachodzenia???LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Skąd jesteś Asiu ?
KrakówLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Okej Ewelka rozumiem o co Ci chodzi ale skoro Asia pisze że ma tak już od dłuższego czasu no to coś jest na rzeczy
JAk dla mnie to Psychoterapia może pomóc