X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisellini wrote:
    domek i ogródek to moje marzenie!

które zaczyna się powoli spełniać! Dzięki Bogu! :) Jeszcze daleko do przeprowadzki...ale...fundamenty już są! :)

Dziś jedziemy zamawiać okna! :)
    Moje też, no ale cóż zamiast ogródka i ślicznego domku mam 63m na blokowisku :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halooo jest któraś ?

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej przeczytałam wszystko.. zastanawiałam się czy pisać w ogóle, ale napisze szczerze co mi leży na serduchu skoro dziś dzień szcerości, no więc jestem na tym forum nie ąz od tak bardzo dawna ale poznaje Was już mnie więcej wiem która z czym się zmaga gdzie mieszka jak z pracą , czy choruje jak ze starankami jak ma na imie. Wczeniej sie częściej udzielałam pisałam, ale od kilku dni czytam codziennie ale nie było po co tu pisać, zrobiło się faktycznie koło wzajemnej adoracji.. chodzi mi tu szczególnie o Madziuszke Saramago i Anastazje sory za szczerość.
    Wkurza mnie np. jak Madziuszka piszesz ze zawieszasz staranka bo musicie budżet podreperować, poprawić a za chwile tak jakbyś chciała tylko na siebie zwracać uwagę to cos o włosach , za chwile ze sobie tatuaż zrobisz choć drogi za chwile ze na solarium karnet kupisz, później auto. I wtedy nasuwa się pytanie czy tylko chcesz zwrocic uwagę na tym forum na siebie? Bo skoro nie mam kasy a bardzo chce dziecka to sciskam dupe noi trudno.
    a jeśli się czyta t tak z boku i popatrz na takie przyziemne problemy gdzie naprawdę ciężko z kasą jak np., u Olgi i na pewno u niejedenej jeszcze Nas czy nie fajne ostatnio wyniki badań u Ani a mimo wszystko są dostępne nie zlewają nikogo i nie zwracają na siebie aż takiej uwagi choć te maja poody i tez by mogły..
    Rozumiem że forum jest dla każdego i każdy może pisać o wszystkim ale nie lubie zwracania uwagi tylko na siebie i konwersacji dwóch czy trzech osob tylko między sobą.. Jeszcze raz przepraszam za szczerośc ale może tak będzie lepiej..

Ale ogólnie nie ma co się spinac i obrażać.. Usmiech i do przodu.

Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko:)

Czarnula87, czekaja, Paula_29, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg5apekm56.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka bedzie bunt:)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka21 wrote:
    Hej przeczytałam wszystko.. zastanawiałam się czy pisać w ogóle, ale napisze szczerze co mi leży na serduchu skoro dziś dzień szcerości, no więc jestem na tym forum nie ąz od tak bardzo dawna ale poznaje Was już mnie więcej wiem która z czym się zmaga gdzie mieszka jak z pracą , czy choruje jak ze starankami jak ma na imie. Wczeniej sie częściej udzielałam pisałam, ale od kilku dni czytam codziennie ale nie było po co tu pisać, zrobiło się faktycznie koło wzajemnej adoracji.. chodzi mi tu szczególnie o Madziuszke Saramago i Anastazje sory za szczerość.
    Wkurza mnie np. jak Madziuszka piszesz ze zawieszasz staranka bo musicie budżet podreperować, poprawić a za chwile tak jakbyś chciała tylko na siebie zwracać uwagę to cos o włosach , za chwile ze sobie tatuaż zrobisz choć drogi za chwile ze na solarium karnet kupisz, później auto. I wtedy nasuwa się pytanie czy tylko chcesz zwrocic uwagę na tym forum na siebie? Bo skoro nie mam kasy a bardzo chce dziecka to sciskam dupe noi trudno.
    a jeśli się czyta t tak z boku i popatrz na takie przyziemne problemy gdzie naprawdę ciężko z kasą jak np., u Olgi i na pewno u niejedenej jeszcze Nas czy nie fajne ostatnio wyniki badań u Ani a mimo wszystko są dostępne nie zlewają nikogo i nie zwracają na siebie aż takiej uwagi choć te maja poody i tez by mogły..
    Rozumiem że forum jest dla każdego i każdy może pisać o wszystkim ale nie lubie zwracania uwagi tylko na siebie i konwersacji dwóch czy trzech osob tylko między sobą.. Jeszcze raz przepraszam za szczerośc ale może tak będzie lepiej..

Ale ogólnie nie ma co się spinac i obrażać.. Usmiech i do przodu.

Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko:)
    Stokrotka chodzi o sytuacje finansową z grubszymi wydatkami które nie liczy się w 100 zł czy 200 ale kilku tysiącach, na takie rzeczy jak solarium odkładać nie trzeba poza tym nie napisałam że już lece pędze i chce się pochwalić tylko zapytałam jak się ma chodzenie na solarium do starań za jakis czas... a co do włosów czy tatuażu to się poradzić chciałam i sorry ale jak w danym momencie są trzy czy dwie osoby to mam nie pisać żeby kółka wzajemnej adoracji nie było ? Poza tym czy ja napisałam że tatuaż jest drogi ? Tattuje mnie znajomy i nic o cenie nie pisałam :) I jeszcze chciałam dodać że napisałam że wiem że są osoby które mają mniej a jakoś żyją a ja nie umiem budżetu planować bo mi nie stracza więc nie stawiaj mnie w świetle ignorantki i pępka świata bo myślałam ze jesteśmu tu otwarte i możemy się poradzić w każdej kwestii nawet pofarbowania włosów czy zapytania o chodzenie na solarium a starania.

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam poczekam az sie troche wyciszy:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:
    spadam poczekam az sie troche wyciszy:)
    Ale przecież nie ma się co wyciszać ... Buntu nie mam zamiaru robić...

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprawie sie

wroce jak atmosfera dawna wroci:)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak wszystkie to wszystkie. Az obiadu nie moge zjesc bo tak mi sie cisnieńie podnioslo....
    Powiem tak... Olga... Ostatnio chyba troszke przesadzasz... Ktorys raz kochanie piszesz ze kazdy cie olewa... Ale jak inne dziewczyny byly olewane to nie bylo problemu.
    Jak u ciebie zle sie dzialo to kazda sie pochylila nad twoim postem. Wspierala, pocieszala wiec nie mow ze jestes olewana....
    To samo Ewelinka. I ja i Asia i Dorotka i wieeeeele dziewczyn bylo olanych ale nikt takiego rabanu nie zrobil.
    Do tej pory bylo ok. Nie byl klutńi, pretensji...a teraz co? Im nas wiecej tym kazda łaknie uwagi dla siebie???!!!!
    A wy myslicie ze czemu Pauli juz z nami nie ma tu??? Moze sie na mnie za to wkurzy i teraz ryzykuje utrata kontaktu z nia ale trudno. Olalysmy ja wszystkie totalnie a byla z nami od poczatku. Kilka razy spr i ma racje. Co napisala o czyms (a czesto madrze pisala i doradzala) kazdy mial ja w dupie! Wiec tu zaglada ale sie ńie odzywa. Sorry Paula ale nerwa dostalam.

Poza tym... Co w tym zlego ze gadaja ze soba 2-3 osoby???? Skoro innych nie ma akurat na forum a nawiaze sie rozmowa miedzy nimi to co? Uciac nagle? Bo ktos akurat wpadl na 3 mińuty i ma cos do powiedzenia???
    Skoro madziuszka dogaduje sie akurat dzis z asia to niech gadaja. Ja pogadam z ania dzis bo mam taka potrzebe... Tyle. A jak ktos garnie sie do tego by byc na swieczniku to sorry ale zawsze bedzie sie czul olany...

Kazda ma swoje problemy, troski, szczescia... Kiedys umialysmy sie tym wszystkim dzielic. Teraz sie zmienilo bo co? Bo nas jest wiecej czy o co chodzi?'

Dziewczyny dajmy siana dupie i tyle... Sprowadzmy sie do porzadku i wrocmy do starych czasow bo tego nam brakuje zeby nam sie tu burdel jak na innych watkach zrobil.

AMEN!!!

Moze skoncze ten zimny obiad :/

Paula_29, Guniaczek, Saramago, Anastazjaaa, Eweloka84 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA jestem najbardziej wkurwiona że została oceniona jako osoba próbująca zrobić z siebie pepek swiata, bo co ? Po trzy pytania zadałam jednego dnia? No ale spoko wyszło na to że to wszystko jest moja wina, nie wiem czy dlatego że za dużo się udzielam na forum czy przez konsultowanie tutaj rzeczy nie związanych stricte ze staraniami bo wychodzi na to żr chce wzbudzić zainteresowanie.

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Paula55 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kasy... Nie wypowiadam sie bo ja nie mam absolutńie na co narzekac poki co. Nigdy nie moglam...
    Ale uwazam ze racja jest taka ze czekac na odpowiedńi moment mozna do usranej smierci :)
    Ale to indywidualna decyzja i nikomu nie mozna zarzucic ze zle robi czekajac na lepsze czasy by dac dziecku wszystko czego potrzebuje... :)

Daia Kochana ale macie teraz mobilizacje :) porot do pl i prespektywa pracy... Toz to jak wygrana w totka :* tak sie ciesze.
    Ja jestem meega rozdarta. Czasem chciala bym zeby nam sie tu cos posypalo i zebysmy wrocili... Ale zaraz potem mysle.... Glupia pipo... Masz tu wszystko (oprocz rodziny). Na wiele cie stac. Zepnij dupe, odloz kase zeby miec do czego i z c,zym do tej pl wracac....

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• czekaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam rozwiazanie zajde w ciaze i ide na belly;)

kazdej polecam:)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po owulacji ogarnia mnie niemoc:) tez tak macie??:) ze juz wszystko zostalo zrobione i nic sie nie da zmienic wszystko w rekach Boga:) oby byl laskawy:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka a tego tez nie czaje.. Bo skoro mozemy tu gadac o wibratorach, pracy i wszystkim innym to czemu ńie mozna sie poradzicw sprawie wlosow? Bez sensu.
    I nie moze cie nikt oceńiac ze skoro robisz sobie tatuaz a wstrzymujesz starańia o dziecko to jestes dwulicowa :/ to jest twoja decyzja i tyle :) a o wlosach chetnie poczytam i dowiem sie od osob ktore maja doswiadczenie :)

Madziuszka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do kasy jak juz pojawia sie ingo o tym ze bedzie malenstwo to czlowiek dostaje turbo doladowania spina tylek i chociaz stanie na glowie to zrobi tak zeby jakos dalo sie zyc:)

Paula55, Madziuszka, Czarnula87 lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja na belly nie lepiej hahaha. :)
    Na wrzesniowkach malo co sie udzielam bo tam dopiero kolko rozancowe :)
    Jedynie na watku mamy w uk dziewczyny sa laskawe odp :)

Czkamy z toba na fasolaczka :)

czekaja lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Madziuszka a tego tez nie czaje.. Bo skoro mozemy tu gadac o wibratorach, pracy i wszystkim innym to czemu ńie mozna sie poradzicw sprawie wlosow? Bez sensu.
    I nie moze cie nikt oceńiac ze skoro robisz sobie tatuaz a wstrzymujesz starańia o dziecko to jestes dwulicowa :/ to jest twoja decyzja i tyle :) a o wlosach chetnie poczytam i dowiem sie od osob ktore maja doswiadczenie :)
    Wiesz bo az sie popłakałm czytając post stokrotki że ja naprawde jestem tak oceniana, mam nie iść do fryzjera bo chcemy mieć dziecko przecież 100 zł nic nie zmieni. A już przytyk do tatuażu mnie rozwalił ;/

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:
    Po owulacji ogarnia mnie niemoc:) tez tak macie??:) ze juz wszystko zostalo zrobione i nic sie nie da zmienic wszystko w rekach Boga:) oby byl laskawy:)
    Miałam tak samo w tym cyklu :(

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chciałam nikomu nic zarzucać , porostu mowie to co mysle wole to niż się usmiechac pisać jak to jest sweet a w głowe myslec calkiem co innego.

Szczerość nie popłaca...

Myslalam po prostu ze można powiedzieć co lezy na sercu skoro dziś taki dzien ze kazda pisala szczerze.

Przepraszam

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz o co plakac??? O forum bedzie ryczec? :)
    To ja tez od jutra zeby w sciane i bede jesc tynk bo odkladamy na dom w pl :/

A co do stokrotki.... Nie powinna tak pisac choc to jej zdanie. To ze czesciej cie tu widac na forum to prawda ale co w tym zlego??? Lepiej żeby caly dzien tu tylko wiatr hulal bo nikomu sie nie chce albo nie ma czasu odezwac???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 904 905 906 907 908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ