Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula szansa jest zawsze jakaś
Niby wszystko od kierowniczki zależy. Ale wiem, że będą się za mną wstawiać o przeniesienie, a chyba nie po to jest lista do wpisywania się o przenosiny, żeby nie przeniesli. Na razie czekam
do 27 lutego dali nam czas na wpisywanie się. Nie mam zielonego pojęcia kiedy dadzą cokolwiek znać co dalej. wiem tylko że jakoś w po łowie marca chyba już wchodzą tam na galerię do maka szykować i sprzątać itp.
Guniaczek, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Guniaczek ty sie z meza smiejesz a ja sama sobie ciagle kupuje majty w rzmiarze s hahahaa
I za kazdym razem sie dziwie czemu mnie w dupsko cisna hahahaha. Az sie sama teraz usmialam:)
Ciagle mi sie wydaje ze tak jak rok temu wchodze w rozmiat xs
Tepa dzida ze mnie hahahahaPaula_29, Guniaczek, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Hahaha
Paula
rozbawiłaś mnie
Olguś...to ten...skoro już przyszłaś to ja spadam spać :p
Czarnula87 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Paula współczuje z tą pracą, wiem, że ci ciężko bo mi też już ostatnie dni dały popalić
Ja się cieszę, że L4, żeby nie wyszło że narzekam, tylko ile znam siebie to jak się obijam w domu to się robię marudna i czepiam się potem byle czego:)
Tym bardziej, że wydaje mi się, że ten czas w ciąży jakoś strasznie mi się dłużyAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Poza bólem podbrzusza od czasu do czasu i kłóciem i wrażliwymi antenkami to dobrze haha czasami mnie zemdli ale to chyba od mieszanek ....
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
DObra laseczki, uciekam, jutro znów na pełnych obrotach ... choć pewnie szybko nei zasnę bo myśli mi się....badać się czy zluzować i zobaczyć co bozia da, prolaktyna spadła to może i progesteron wzrósł....ah musze w końcu odstawić termometr....
Buziaki i do juterka:*Eweloka84, Czarnula87, Anastazjaaa, Paula55 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Paula 29 ja tez mam niskie ciśnienie czasem około 96/53. w tamtym tyg poszlam do lekarza dal mi skierwanie na wyniki i niby wszystko oki ja am przy takim ciśnieniu bardzo wysokie tętno i podejrzenie probleow z tarczyca było ale okazało sie ze tsh mam 1,039 wyniki w miare ok jedynie cukier lekko podniesiony i zelazo, pani dr powiedziała ze pewnie taka moja uroda, ale często boli mnie glowa
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka21 wrote:Paula 29 ja tez mam niskie ciśnienie czasem około 96/53. w tamtym tyg poszlam do lekarza dal mi skierwanie na wyniki i niby wszystko oki ja am przy takim ciśnieniu bardzo wysokie tętno i podejrzenie probleow z tarczyca było ale okazało sie ze tsh mam 1,039 wyniki w miare ok jedynie cukier lekko podniesiony i zelazo, pani dr powiedziała ze pewnie taka moja uroda, ale często boli mnie glowa
No ja tez mam takie, 105/70 to mam jak się stresuje przed wizytą
TSH tez mam ok, u mnie to chyba jest migrenowe bo mama wiele lat ma migreny silne, a ja po niej, ale do tej pory miałam 3 dni w miesiącu, a teraz 3 dni to nie mam a resztę mam
Ale musi w tym być racji trochę "taka nasza uroda"
Już chyba te mdłości wolałam -
nick nieaktualny