Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Looo bol glowy to jest masakta. Tez mam migrenowe dlatego wymiotuje przy bolu.
Przed ciaza jak czulam ze sie zbliza to bralat tab albo dwie i luz. A teraz.... Trzeba cierpiec
A cisńienie to zwykle mam jak trupale generalnie to musze sobie kupic teraz cisnieniomierz i Kontrolowac.
Moja przyjaciolka cala ciaze miala ksiazkowe cisnienie a na koniec takie nadcisńienie ze z dnia na dzien jej cesarke musieli robic i maly przed terminem sie urodzil...
-
nick nieaktualnyJa miałam tez ogólnie dobre ciśnienie przez całą ciążę. Ale już potem tak w 8 miesiącu coraz bardziej puchnąc zaczełam. CIezko było mi buty nawet założyć czy glupie kapcie. No i się okazało na sam koniec że nadciśnieie włąśnie. 8 marca termin miałam - 9 miałam poród wywoływany zakończony cesarką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 22:07
-
Noo tak jak Olga pisze... Czesto pod koniec ciazy cisnienie nagle wzrasta i to jest bardzo niebezpieczne....
Olga a nie chcieli ci od razu cesarki robic przy wysokim ciesnieniu???
Dokladnie Paulus. Musimy to przezyc jakos... Mi pomaga poprostu jak ide spac. Mam cisze spokuj i ciemno w pokoju...
Ostatnio juz nie wytrzymalam i wzielam pol apapu...pomoglo. A na drugi dzien jeszcze nie cmilo, wypilam kawe rozp z jednej lyzeczki i pomoglo
-
Paula_29 wrote:Paula a jak brzuszek rośnie, pochwal się
boje sie co to bedzie na koniec... Kazdy sie smieje ze to musza byc blizniaki. Ale skoro w 5 tyg byl tylko jeden pecherzyk (bez zarodka jeszcze) to juz nie ma szans na blizniaki co?????!!! Uspokojcie mnie
Ok. Ide fotke zrobic bo ktorejs gwiezdzie tu dzis obiecalam. Tylko sie nie smiacCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula ja chodziłąm miesiac czasu z 2cm rozwarciem
więc jak do szpitala się zgłosiłam w dniu terminu ze skierowaniem od gin, to mi od razu cewnik taki załozyli specjalny na zwiększenie rozwarcia, trzy dziewczyny ode mnie z patologii tego samego dnia przy cewniku urodziły
-
nick nieaktualny
-
Paula ja tam nie chce straszyć, ale przy jednojajowych mógł być jeden pęcherzyk, albo tez jeden mógł się schować za drugi, czasem tak się dzieje
Możesz tez wrzucić na fotosik.pl
Olga to ja nawet nie wiedziałam, że się tak da chodzić z takim rozwarciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny