Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Powiem tak... Olga... Ostatnio chyba troszke przesadzasz... Ktorys raz kochanie piszesz ze kazdy cie olewa... Ale jak inne dziewczyny byly olewane to nie bylo problemu.
Jak u ciebie zle sie dzialo to kazda sie pochylila nad twoim postem. Wspierala, pocieszala wiec nie mow ze jestes olewana....
Napisałam co czułam, nie wolno mi wyrazić nic co czuję? W ogóle żałuje, że cokolwiek powiedziałam, chociaż jak się okazało nie tylko ja takie wrażenie odniosłam w większości rozmów na forum w ciągu ostatnich kilku dni... Przykro mi że tak na mnie naskoczyłaś, bo poczułams ię tak jakbym całą awanturę wywołała...
Ja staram się w każdej wypowiedzi nawiązać do każdej dziewczyny, nawet jak nie wiem jak doradzić, ale wtedy piszę że przykro mi ale nie wiem. A niektóre dziewczyny po prostu olewają i tak jest i to jest fakt.
Ale już koniec rozmowy na ten temat i koniec kłótni.
Każda z nas dzisiaj powiedziała oc jej leży na sumieniu i mam nadzieję, że zrobi się spokój i każda każdą zauważy.
Czasami zobaczenie nawet głupiego lubię przy poście jest lepsze niż olanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 21:38
Stokrotka21, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ewelka ja jestem,
nie stresuj się wizytą,
wiem, że łatwo się mówi, sama się stresuje zawsze, aż mam na wizytach książkowe ciśnienie tak mi skacze
Zawsze mam niskie a jak idę na wizytę to się tak podnosi, że idealne jest
Ewelka zobaczysz kropka, to najważniejsze
A mnie niestety głowa nadal boli, najgorsze jest to, że jak zaczyna to boli odkąd się obudzę do zaśnięcia i tak średnio 4, 5 dni w tygodniu
Nie życzę nikomuEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem Olga, że pisałaś, doczytałam, dzięki:)
Niestety ja mam maksymalnie 105/70 więc raczej nie jest wysokie, do 120 dobijam jak się bardzo zdenerwuje
Nie wiem od czego, lekarze też nie bardzo, mówią coś o zwiększonej objętości krwi i tyle
A Ty ewelka jak się czujesz ogólnie?
Olga a Ty masz szanse na to przeniesienie do drugiego maka?Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Olga przepraszam ze tak to zabrzmialo ale cisnienie mi sie podnioslo.... Naprawde ty chyba jestes ostatnia osoba o ktorej mozna powiedziec ze kiedykolwiek byla olana. Oczywiscie ze masz prawo pisac co ci na serduchu lezy. Kazda ma takie prawo.
Ale atmosfera sie w miare oczyscila wiec nie ma co jej psuc
Mysle ze teraz bedzie lepiej.
Ewelka ja ci sie postresuje lobuziejutro same dobre wiesci
ciag dalszy z dzisiaj ma byc
Paula ja bym sie chciala zanudzic i jesli jeszcze by mi za to placilia tymczasem musze wytrzymac 8 godz w jednej pozycji i ostanie 2 godz pracy to az mnie brzuch boli
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny