Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle się wściekłam na mojego..... siedzi w domu na zwolnieniu.... oczywiście cięzko posprzątać - bo po co? no i pranie... miał uprane miał tylko powiesić i co? i zostałąm na dzisiaj bez majtek bo tego nie zrobił i nie widzi w tym problemu
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ale się wściekłam na mojego..... siedzi w domu na zwolnieniu.... oczywiście cięzko posprzątać - bo po co? no i pranie... miał uprane miał tylko powiesić i co? i zostałąm na dzisiaj bez majtek bo tego nie zrobił i nie widzi w tym problemu
-
Czarnula87 wrote:A weź ją olej. Co to królowa angielska?? bez przesady. To twoja decyzja gdzie swoje dziecko zapiszesz a jej nic do tego
-
nick nieaktualnyNajgorzej że siedzę z gołą dupą w spodniach.... a majtki dopiero mi się suszą
Dobrze ze mnie tak nie załątwił na jutro gdzie do pracy idę
Konwalie przestań się nimi przejmować, szkoda twoich nerwów. Moja teściowa na początku tez próbowała się wtrącać i wychowywać moje dziecko po swoemu. Ale im mocniej stawiałąm granice tym ona moncniej próbowała myśląć że ulegnę jak jej druga synowa.. niestety ja nie odpuściłam i jest w 90% spokój :]
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Natalka olej to bo szkoda nerwów na taki gatunek
pomysl sobie o fasolce
Olgus to dzis dzien bez majtków
Wam wszystkim dziękuję
może zsolidaryzujmy się z cierpiącą koleżanką i wszystkie zdejmijmy majtyEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Wchodzę, a tu proszę! Już zboczuszki przed południem rozmawiają o zdejmowaniu majtek
Jak nastroje???
Ewelinka, stresujesz się przed wizytą?
Aniu, ślicznie Ci w tych włoskach!!!
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny