Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo :0 kurcze nawet nei mam kiedy do was zajrzeć, ten czas tak zpaitala
Czarnula87 wrote:My slub z weselem załatwilismy w jakieś 3 miesiące, łącznie z zaproszeniem gości i pogodę mieliśmy cuuudną jak na koniec października
My też równe 3 meisiące:)i wszyscy mówią, że wesele przezaje...ste,w szystko się super poskładało, kościół sala (nowiutka i w promocyjnych cenach, bo mało ludzi robi wesele tak szybko )
Mojej przyjaciółki chłopak po naszymw eselu się bujnął w końcu i robią wesele za rok w lipcu, i tak sobie myślę że dobrze, że my w 3 miesiace bo bym chyba szału dostała myśląc rok o ślubie już mi wystarczy że przyjaciółka dzwoni codziennie z nowymi pomysłami i codziennie inną keickę będzie szyła masakra jakaś
Czarnula87 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytam ulotke i co... W pierwszych 3 miesiacach ciazy ten lek jest zabroniony, jest na metronidazolu robiony,,,
Masakra w ogole. Mysle, ze lekarka nie wierzy w moja ciaze, pewnie wie ze z tymi bakteriami w ciazy byc nie moge,,,
Mam to juz w d,,,, ehh -
Ruda27 wrote:Czytam ulotke i co... W pierwszych 3 miesiacach ciazy ten lek jest zabroniony, jest na metronidazolu robiony,,,
Masakra w ogole. Mysle, ze lekarka nie wierzy w moja ciaze, pewnie wie ze z tymi bakteriami w ciazy byc nie moge,,,
Mam to juz w d,,,, ehh
http://www.netmama.pl/magazyn/ciaza/infekcje-w-ciazy/bakteryjne-zapalenie-pochwy-w-ciazy/LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDaria, ej, głowa do góry!! Olej lekarz. Ale leki bierz. Ja brałam lek którego w ciązy nie można, a nawet nie wiedziałam, że w ciąży jestem. Synkowi nic nie jest ani nic nie było
Bakteria jest dużo gorsza, serio i bardziej niebezpieczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 19:44
Saramago, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria, jeszcze nie wiesz czy nie ma!!! To primo. A drugie primo - bierz leki bez dyskusji.
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
dobra kobitki ide poleżeć w wannie bo mąż niedługo wraca także do jutra myszorki moje do porannej kawusi
wysokich tempek życzę jak zawsze i TYLKO pozytywnych myśli cmokam Was :*Czarnula87, Saramago, Guniaczek, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pa Ewelinko, stosunkowo pięknej nocy :*LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy Wy też uważacie że powinnam uświadomić oficjalnie partnera o staraniach??? patrz wątek - czy bliscy wiedzą o staraniach?
%$$#^%&^%$$#$#@%^LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Mój dojrzał do tego jakieś 20 lat temu (wtedy jeszcze będąc ze swoją pierwszą żoną). 14 lat starań o dziecko, myślę, że wiele przeszedł. Wiedząc jak kocha dzieci, musiało mu być cieżko. Potem został wolontariuszem w hospicjum dla dzieci....
MisiaMisia lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyDobrego wiadac masz meza Asia. Napewno bedzie przeszczesliwy jak wam sie uda juz niedlugo
Misia ja jestem za granica, ciezko o leki jakie chce.. Chyba musze zrobic jak przepisala. I tak raczej nici w tym miesiacu..
Bakteria, przeziebienie teraz ten mocny antybiotyk.. Nie jest mi pisane byc teraz szczesliwa.. Mam dolaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Mojp o tym jak mu powiedzialm stwierdzil ze on moze sie przebadac i wogole ale po ostatnim miesiacu jak mu mowilam kiedy jest najwieksza sznas to w tym powiedizal zebym mu nie mowila bo bardziej sie stresuje ale ogolnie wie ze sie stramy - bo musi wiedziec ze wzgledu na leczenia zarowno mnie jak i jego
Saramago lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Dobrego wiadac masz meza Asia. Napewno bedzie przeszczesliwy jak wam sie uda juz niedlugo
Misia ja jestem za granica, ciezko o leki jakie chce.. Chyba musze zrobic jak przepisala. I tak raczej nici w tym miesiacu..
Bakteria, przeziebienie teraz ten mocny antybiotyk.. Nie jest mi pisane byc teraz szczesliwa.. Mam dola -
Ruda27 wrote:Dobrego wiadac masz meza Asia. Napewno bedzie przeszczesliwy jak wam sie uda juz niedlugo
Bakteria, przeziebienie teraz ten mocny antybiotyk.. Nie jest mi pisane byc teraz szczesliwa.. Mam dola
Może znajdziesz w aptece globulki z witaminą C? (skład Feminelli - wit C 250 mg, żywica silikonowa, laktoza jednowodna, hydroksypropylometyloceluloza, magnez stearynian. Obstawiam, że znajdziesz coś takiego lub podobnego. Na Twoim miejscu spróbowałabym czegoś bezpieczniejszego na początek. Jak po 3 dniach nie będzie zmian to wtedy warto polecieć po bandzie.
-
nick nieaktualny