Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis wkraczam w 12 tydz (wg belly 13)
Jeszcze tydz i wg kalendarza belly zaczne drugi trymestr
Swietujemy wspaniale bo ciezka noca gdzie sie ciagle budzilam, okropnymi snami ze smiercia dziadkai nocnym wstawaniem na siku czego jeszcze w zyciu nie doswiadczylam
czekaja lubi tę wiadomość
-
Kochana doskonale wiem bo z tego co widze w tablce to staralam sie najdluzej z nas wszystkich o dzidzie
byly i lzy i smutek i zal i zlosc czemu my i co jest nie tak. Gdy wyszly problemy z tarczyca nie powiem bo troche odetchnelam i moj T tez... On bardzi sie bal ze to moze byc jego wina.
Pogodzilam sie z tym ze na 1,5 roku musimy zapomniec o dziecku a i potem nie wiadomo jak bedzie... A tu cudzeslany nam z nieba
wiec wy tez czekajcie na ten cud bo one naprawde sie zdarzaja
choc jest ciezko...
Ojj nie moge sie doczekac nastepnego poniedzialku. Tak sie boje czy wszystko ok bo jeszcze nawet serduszka nie slyszlamczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekaja nic nie da sie poradzic, kazda z nas to przezywala niestety
ciezko jest znosic porazki, sama wiem o tym.. Ale trzeba wierzyc ze w koncu sie uda..
Paula super! Za tydzien 2 trymestr ale czas lecija juz mam 5 miesiac
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas ma byc ladna pogoda ale narazie mglisto.. Pojedziemy gdzies i na spacer, moze cos wymyslimy jeszcze, maz cos wspominal o termach i masazu dla mnie dla ciezarnych ale nie wiem czy wypali :p moglabym u siebie isc w pracy, ale jakos mi wstyd ze taka gruba jestem :p
A wy dziewczyny? -
U nas o dziwo slonce swieci
w szoku jestem. Ciekawe jak dlugo
A my na zakupki. Potem maja mi przywiezc ciuszki dla dzieckaa potem nie wiem wlasnie... Nie mamy planow poki co.
Ja na masaz dla ciezarnych tez chce isc ale mozna dopiero w drugim trymestrze
Ty gruba... Jesuuu. Prosze cie. Widzialam twoje zdjecia. Ty wogole widzialas kiedys gruba osobe??? Hahaha
-
nick nieaktualny
-
Kurde... Waga waga ale nie raz z wieksza waga dziewczyny wygladaja normalnie dobrze...
Ja tam uwazam ze kobieta wyglada lepiej jak ma wiecej tu i tam niz jak wyglada jak przeszczep....
Sama tak kiedys wygladalam. Chodzaca anoreksja... Zero cyckow, wystajace kosci... Blee
Teraz waze ok 52 (w ciazy schudlam) i jestem mega zadowolona bo mam tu i tam ale przynajmniej ubieram sie w normalnych sklepach a nie jak na mature w dzieciecym hahaha.
A brzuszek zawsze mialam wiekszy... Moja przyszla szwagierka na weselu w czerwcu zeszlego roku tak patrzy na mnie i mowi:
- Paulinko... Ty taka szczuplutka ale brzuszek to masz jak w ciazy hahahaha
Aniaaaa gdzie jesteeeees:)???
-
Hej dziewczynki ....ehh rzyszlamdoszkoly a tam ciagle o pordach bo jednej sie wnuk urodzil.. pozniej non stop o ciazach.. nie wiem ja chyba zeswiruje
załapałam doła .. jeszcze ta franca nawet sie nie zapowiada .. nozesz Kurwa..
-
nick nieaktualnyPaula no o takich chudzielcach to tez nie mysle ze sa atrakcyjne, ale ja juz mam za duzo wszedzie.. Narazie sie nie martwie, po ciazy bede walczyla.. Ale prawda jest taka ze przytylam i to sporo..
Aniu tak mi Ciebie zalwyobrazam sobie jak Ci ciezko
nie wiem nawet jak Cie pocieszyc i co powiwdziec... Ehh zycie jest takie niesprawiedliwe