Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A no własnie ludzie teraz widza tylkokase.. a ja bym wolala zeby chrzestni rodzice mojego dziecka to byli ludzie ktorzy gdyby mi sie cos stalo i mezowi podjeli sie opieki nad nim.. zebym wiedziala ze dadza mu milosc.. i pokaza to co najwazniejsze w zyciu..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Aniu.... Kto teraz mysli w ten sposob... Moze tylko my i kilka innych osob. Kazdy teraz patrzy kto ile da w koperte
Ja sobie nie wyobrazam zeby moje dziecko do chrztu nisl ktos kto juz na jego komunie nie przyjdzie bo drogi sie rozejdaz mam w rodzinie takie przypadki. Pobrali na chrzestnych znajomych z kasa a teraz na komunie nie ma kto przyjsc
straszne.
Kurde a tyle co w tv mowili ze polska wyszla z kryzysu i firmy beda dawac xpodwyzki
Kurde moze znajdzie prace gdzies indziej. A ńie myslal i wlasnej firmie? Tylko na to tez trzeba miec kase na poczatek
A i nasze panstwo nie pomaga mlodym przedsiebiorcom
Moj kuzyn tez w tym samym fachu. Koles ma niesamowite zdolnosci... Ale zwolnili go bo firma ciezko przedziei co? Chyba zostawi male dziecko i dziewczyne i pojedzie za granice
co ma zrobic?
-
wiesz myslelismy nad dzialalnoscia..ale niestety M nie ma polowy narzedzi , oplaty zus, ja od wrzensi bede placic 1098 zl samego zusu ;/
michal jakby zaczal 440 zl , raty ,.. hmm w sumie okolo 800 zl. inne rahunki .. 500.. a jesczze teraz wizyty u lekarzy.. 17 marca na te badania musimy wydac 250 zl + dojazd 100 ;/ takze niema sznas zeby nawet jakos sam funkcjonowal.;/ -
ja mam nture ksiegowej..wiec wszystko biore pod uwage..i po prostu nie widze szans na to zeby M z tego co zrobi..a awiadomo napoczatku jest najtrudniej oplacic wszytsko bo z mojej kasy ledwo nam starczy na moj firme + raty ..a rreszta.. nie wiem.. przeraza mnie to ;/
-
kredyt wzielismy bo M ma umowe na czas nieokreslony i wtedy firma super szla..a tera zmu sie odwidzialo i do zwolnienia ;/ a nam zostana jesczze 3 lata spłaty;/
-
Paula55 wrote:Nie moglam sie od tego wszystkiego oderwac... Nie mialam swiadomosci ze noworodek jest AZ tak maly hahaha
A zaraz rosolek mniamnoo jest tego troche
-
Ja pierdykam
wszystko naraz
gdzie tu sprawiedliwosc???
Kurde jak tak patrze to zaczynam sie bac tego powrotu...
Tu mamy wszystko... A jeszcze jak sie uda kupic dom to juz wogole.
Ja pracuje za najnizsza krajowa a moj T zarabia wiecej ale tez nie jakies kokosy i co? Stac nas na wiele. A w pol ludzie robia na dwa etaty i ledwo koniec z koncem wiaza...
Powiedz mi jak to jest?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySorki laseczki ale mielismy wczoraj trochę roboty papierkowej w domu z moim. I dopiero skończyliśmy koło 23:00 a ja wtedy już padłam.
Jestem tak niewyspana i wymordowana, jeszcze @, wczoraj jakieś dzikie skoki cukru miałam w pracy, że już nawet nie wiem co któej chciałam napisaćWybaczcie mi... Od wtorku z wami posiedzę i wtedy będe na bierząco.
Aha, wstepnie coś się dowiedziałam
Wczoraj gadałam z personalną, bo akurat była, bo wpisała mi grafik na czwartek 20.03 a ja czwartki mam w umowie razem ze środami jako niedyspozycyjne. I stoimy we dwie przy grafiku i ona się pyta czy pasowałoby mi to jakby mi na piątek 21.03 przeniosła w takich samych godzinahc. Ja że nie ma problemu. A ona, że podobno 20.03 przechodzimy już do galerii. Ja taka zdziwiona - ja też? a ona, że przecież wpisywałam się na listę do przeniesienia itp. No mówię że tak, ale że przecież nic jeszcze oficjalnie nie wiadomo, a to kierowniczka decyzje podejmuje.
No i jeszcze dziewczyny z galerii powiedziały, że ci co się wpisalli na liste i mają w grafiku takie dziwne godizny jak ja, że np. od 8 do 17 gdzie wcześniej nigdy nie pracowałam wcześniej niż od 10, że to raczej pewne że nas przerzucą :]
Ja nadalc zekam na oficjalne informacje. :]Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Olgus biduklo to mieliscie roboty... Spoczko loczko. Poczekamy na ciebie kochana
Kurcze oby sie udalo z tym przeniesieniem!!! Bede trzymac kciuki. Obys tylko miala lepiej niz teraz.
Jak sie dowiesz to dawaj znac oczywiscie
A w tych tyg to ja sie gubie.dla mnie 12 t 1 dz to wlasnie to a 13 bedzie jak sie zacznie 13 hahaha. Wiem wiem pewnoe mnie nikt nie rozumie. Ale po co sobie dodawac?
chyba ze naprawde tak sie to liczy, ale mi polozna zawsze wpisywala np 9 + a nie 10 tydz
-
nick nieaktualny