Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula szybko zleci i bedzie maj i bedziesz z rodzinka!
Ja wiem co czujesz, mi tez zle... Za kazdym razem odliczam do wyjazdu do polski.. Trzymam sie mysli, ze moze sie uda i na koniec roku wrocimy
Czekaja milego dniaczekaja, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ojj tam. Nic sie nie gubi. Ja jestem na biezaco z tw postami
A dziekuje. Ja sie dopiero rozkrecam z pisaniem. Musze go jutro spr na komputerze bo iPad mnie troche ograniczachcialam pod zdjeciami z wczoraj dopisac jeszcze cos ale juz sie nie dalo
kwestje techniczne.
Kurde tak wam zazdroszcze ze macie perspektywe powrotu
Dla mnie te dwa mies do maja to wiecznosci coraz gorzej ze mna bo na sama mysl rycze
moze wiele sie zmieni jak kupimy dom bo nie bede miec czasu na myslenie
oby jak najszybciej sie udalo.
Czesc Ewelinka. Jak sie czujesz? Jak weekend?
-
Eweloka84 wrote:Kurde nie wiem co robic.. rano poszlam siku i co.. na papierze troszke krwi znowu... leze juz nic nie ma ale zestresowalam sie. Nie wiem czy jechac na pogotowie.
Kurcze... Jesli bylo tylko troche i teraz juz nic nie ma to moze poczekaj. Jesli sytuacja sie powtorzy albo poczujesz bole to wtedy jedz od razu.
-
Hej laseczki
Ja też Was podczytuję co jakiś czas. Ostatnio mało w domu byłam i nie miałam czasu pisać. Wczoraj mąż miał 30-stkę, było trochę gości i dzisiaj jestem zmęczona
Buziaki dla Was wszystkich :*
Ewelinka, leż i się nie stresujA jak w ogóle samopoczucie, przy wyjściu ze szpitala mówili coś???
-
nick nieaktualny
-
A wiesz ze stresem mozesz bardziej zaszkodzic niz tym co sie naprawde dzieje!
Kochana... Dopoki nie masz regularnych, mocnych, krwistoczerwonych plamien i nie boli cie mega brzuch to nic sie nie dzieje!
Wiem ze sie boisz ale kochana troche luzu. Ciesz sie ta ciaza a nie tylko stresuj
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki
Do mnie dzis w nocy zawitała panna łaskawa
Wczorajszy dzien był zapowiedzia jej , dlatego miałąm wczoraj taki nastrój
choc i tak jakos czuje pewien niepokoj ;/ -
nick nieaktualny
-
Aaa.. bo sie nasłuchałąm od tego kolegi wojskwego.. i teraz czytam kiedy i w jakiej sytuacji moga powolac do wojska moejgo M .. po co on brał ta karte mobilizacyjna po przejsciu na rezerwe ;/
wiem ze to moze nie nastapic..ale ostatnio tak jak isalam juz we wszytsko uwierze.. ;/ skoro tak zaczal sie ten rok..i co rusz takie info..to tylko czekam z ktorej strony los nam przysra ..