Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
OLga noto mze jednak sie uda przeniesc
Ehh my wczoraj bylismy u znajomych on jest wojskowym i juz zgłupiałm bo moj M ma karte mobilizacyjna.. jak poszedl do rezerwy - a w zwiazku z sytuacja na ukrainie.. zaczela sie wczoraj gadka i teraz mysle non stop zeby czasem nic sie nie zaczelobo niby kolega mowi ze spoko najpierw ida jednostki specjalne pozniejjakies tam z dopieor na 4 mmiejscu czy 5 jest rezerwa.. ale az odszuaklam ta kate mobilizacyjna.. bo on sie pytal co M ma wpisane w przydzile a tam ma obsługa .. i teraz zdurnialam bo pozniej jest kod jednostki altyleria przeciwlotnicza.. ;/ a moj M w wojsku byl tylko na kuchni.. dzisus..jak nie jedno to teraz bede non stop myslec zeby mi go nie wcielieli do woja ..kur*** pier--- idioci zachcialo im sie teraz wszczyac jakies "wojny" no i zamiast sie zrelaksowac to sie na nowo zestresowalam ;/
-
Czesc Ania.
Jejuuu nie denerwuj sie kochana!!! Ten kolega ma racje. Nawet jesli cokolwiek by sie dzialo to tak jak mowisz... Najpiew mobilizuja tych co juz maja z wojskiem do czynienia a na sam koniec rezerwistow...
Nie ma sie co na zapas bac.
My tez tu z obawa obserwujemy co sie dzieje i co moze sie wydarzyc i sie boimy. Ehhh zobaczymy co dzisiejszy dzien przyniesie.
Aniu maxie juz tyle stresow, nerwow... Po co sobie cos wkrecac jeszcze?
-
wiem po porstu martwie sie..bo po cholera on bral wtedy ta karte mobilizacyjna..tak o by byl tylkow zwykłej rezerwie ;/ jeszcze jak uslyszalam od tego teskt ze rezerwistow uzywa sie jako mieso armatnie..to juz wogole.. po porstu sie martwie..
A dwa ze mam PMS, rycze na przemia ze smwiechem, i jeszcze dzis do pracy mam isc ;/ -
Aaaa to nie wiem co mi sie ubzduralo ze pisalas ze do pracy
hehe
Bidulkoza nic by mi sie ni chcialo isc do szkoly ani pracy w niedziele
Ja sie biore za przeglad rzeczy dla dzidziusia i pakowanie do toreb bo sporo czasu mińie zanim ich urzyjeale caly czas tu jestem jak bys miala ochote
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny