Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula jak masz otworzony link.. to klikasz prawym przyciskiem myszki i pojawia sie tam opcja kopiuj adres obrazka / tylko nie kopiuj adres odnosnika
on ci zapamietuje i wpisujesz miedzy te magiczne imgCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTu włąsnie jest problem - nikt nic nie wie. Decyzję podejmuje kierowniczka. Może wyrazić zgodę, bądź nie. Na listę wpisało się w sumie jak ostatnio patrzyłam 6 osób. I to większość to te osoby których ona nie lubi i dla niej byłoby na rękę jakby u niej przestały pracować. No ale na dwoje babka wróżyła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 20:18
-
a ja teraz patrze bo ostatnio zastanawiamy sie nad towarzystwem dla naszej kici
http://swietokrzyskie.eadopcje.org/kot/1210Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no naszamamy z adopcji
nie raz nawet myslelismy o takim kociaku co ma wozek tylko obawiam sie ze u nas bylo by trudno..bo nas nie ma caly dzien w domku ;/
-
Ja mialam kotka... Fajna sprawa bo prawie nie ma z nim klopotu
szczegolnie jak nauczony robic do kuwety
Ale teraz mam psiaka ktorego dostalam i jest rozpieszczany przez mame i babcie...
Nie moge go tu wziac bo nie dala bys sobie z nim rady... Nas tez nie ma w domu bo pracujemy...potem bedzie dziecko...choc z tym ńie bylo by oroblemu bo z malutka corka kuzynk tak sie bawil ze szok...
Boje sie tez bo sie naczytalam ze wrazliwe zwierzaki czesto maja atak serca podczas lotu samolotem. A kocham tego psa jak swoje dziecko (wsumie mial byc takim zasteostwem za dziecko w poprzednim zwiazku). Tak za nim tesknie ze chyba bardziej niz za rodzina
Ake sie rozpisalamsorry
o nim moge godzinami pisac i gadac:)
Olgus a jutro sie dowiesz czy cie przenosza????
-
nick nieaktualny
-
i dobrze piszzz piiszzz
ja kiedys myslalam nad otworzeniem domu tymczasowego dla pso i kotow i szkoly teresrskiejCzarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hmm a moze sami piwiedza albo wywiesza liste
i na pierwszym miejscu bedzie nasza Olgusia
Ania ty to masz zlote i wielkie serce
A jak bedziesz tresowala psy to bede pierwsza klientka z mom lobuzem Pikselem
A ja sie wlasnie zarejestrowalam na takiej stronce tu u nas uk i mam do odebrania za darmo 3 paczki z jakimis chyba probkami dla mamy dziecka i new familyjutro pojedziemy bo ciekawa jestem co to bedzie
Grunt ze za darmoAnia_84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja chcialam zalozyc taka szkole
jednakniestety brak funduszy i miesca .. ;/
http://www.szkolapastel.pl/
paa Olga
ja czekam na mojego jak po zonke przyjedzie
spiaca jestem jak cholera.ale jak teraz przysne to bede taka lewa ;/ -
Fajnie ze takie jakies gadzety przesylaja
ja nie mam zlotego serca tylko miekkiejak widze takiego malizniaka ktory sie blaka to odrazu bym brala - zreszta moj M tez..
ale jak to sie mowi jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda d***