Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:http://zapodaj.net/dd50477bf146f.jpg
Bosze... Ania jaka ja tepa jestemsorry
Hahaha Olgus ale mu frajde sprawilasmoze trzeba bylo sobie od razu nogi zrobic to by dziecko radoche mialo
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyha :d mi się udało ale zdjęcie mega wielkie
trzeba wejść w link Pauli, a potem prawym otworzyć grafikę w nowym oknie i wtedy dopiero link który jest można skopiowac i wrzucić miedzy klamerki :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 19:29
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paulinko..jakos taki nijaki.. nawetnie mowie M ze bede testowac.. boje sie tylko ze jak wyjdzie I kreska a tempka nie spadnie to znowu zaczne glupio myslec ze cos jest nie tak ..wiec jeli ma przyjsc @ to niech tempka spada..
-
jedno comnie dziwi.. to sennosc..mega bo od 13 h spac mi sie non stop chce pomimo iz sie wysypia i tak od jakis 5-6 dni.. mam mega apetyt-i to nie na slodycze.. no i cyce.. duze.. oblale.. i takie dziwne ogolnei no i wypadaja z cyckonosza.., i brzuh dolem taki wywalony.. ale toprzed @ chyba tak zawsze mam
-
nick nieaktualny
-
Olgus zaraz sprobuje twojego sposobu
Misia pomysl ze to tulko 3 dni a tydzien odpoczynku.... Ale zawsze jak sie na cos czeka to sie wlecze
Hmmm Aniu temp rzeczywiscie piekna.... Nie chce cie nastawiac ale moze... Cuda sie naprawde zdarzajaczekam z toba w niecierpliwosci do jutra
Ja jak testowalam w udanym cyklu to nic t nie powiedzialam bo wiedzialam co bedziea tu szok
Czarnula87 lubi tę wiadomość