Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tzn ze mam bez html dodac???Ania_84 wrote:http://zapodaj.net/dd50477bf146f.jpg
Bosze... Ania jaka ja tepa jestem
sorry 
Hahaha Olgus ale mu frajde sprawilas
moze trzeba bylo sobie od razu nogi zrobic to by dziecko radoche mialo
Czarnula87 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyha :d mi się udało ale zdjęcie mega wielkie

trzeba wejść w link Pauli, a potem prawym otworzyć grafikę w nowym oknie i wtedy dopiero link który jest można skopiowac i wrzucić miedzy klamerki :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 19:29
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Paulinko..jakos taki nijaki.. nawetnie mowie M ze bede testowac.. boje sie tylko ze jak wyjdzie I kreska a tempka nie spadnie to znowu zaczne glupio myslec ze cos jest nie tak ..wiec jeli ma przyjsc @ to niech tempka spada..
-
jedno comnie dziwi.. to sennosc..mega bo od 13 h spac mi sie non stop chce pomimo iz sie wysypia i tak od jakis 5-6 dni.. mam mega apetyt-i to nie na slodycze.. no i cyce.. duze.. oblale.. i takie dziwne ogolnei no i wypadaja z cyckonosza.., i brzuh dolem taki wywalony.. ale toprzed @ chyba tak zawsze mam
-
nick nieaktualny
-
Olgus zaraz sprobuje twojego sposobu

Misia pomysl ze to tulko 3 dni a tydzien odpoczynku.... Ale zawsze jak sie na cos czeka to sie wlecze
Hmmm Aniu temp rzeczywiscie piekna.... Nie chce cie nastawiac ale moze... Cuda sie naprawde zdarzaja
czekam z toba w niecierpliwosci do jutra 
Ja jak testowalam w udanym cyklu to nic t nie powiedzialam bo wiedzialam co bedzie
a tu szok
Czarnula87 lubi tę wiadomość

hihih