Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do bolu glowy - to moj sie wczoraj smial bo mu narzekalam ze mnie glowa boli i ogole atalnie sie czuje i stwierdzil ze ma czarodziejski dotyk bo od 19 nawet rz nie powiedzialam ze glowa mnie boli
-
Paula to rewela ahh pieknie tam jest.... No prosze my tak blisko a jedak tak daleko
Ania dobry sposob... Daj znac czy dziala bo ja tez miewam migreny
Dorota to ty moze wywies kartke na tym kiblu ze kwarantanna ha ha bo wiesz... To niebezpieczneDorotucha, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Oki dziewczyny ide polezec w wannie moze za jakies pol godzinki jeszcze zawitam poki co lece wykorzystac wnne bo ja mam tylkoprysznic
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe noo msze mu wynagrodzic poprzedni miesiac bo wtedy watiowalam ze to owulacja i jajeczko sie wydostaje
wiec teraz pelen luzik i czysta przyjemnosc
ehh strasznie mi go brakuje a to tylko jedna noc
To dla ciezarnych soczek a dla mogacych winko
Nasza Córcia nas dzisiaj wzruszyła gdy pytaliśmy co chce na gwiazdkę zawsze mówiła że Mimi ćzyli Myszkę Miki taką dużą maskotkę a dzisiaj powiedziała dzidzi normalnie aż się łezka zakręciła, bo pytamy ją czy chciałaby braciszka albo siostrzyczkę z którym mogłaby sie bawić ona zawsze krzyczy taaaaak. Więc dzisiaj powaliła nas na maksaPaula_29, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Paula to rewela ahh pieknie tam jest.... No prosze my tak blisko a jedak tak daleko
Ania dobry sposob... Daj znac czy dziala bo ja tez miewam migreny
Dorota to ty moze wywies kartke na tym kiblu ze kwarantanna ha ha bo wiesz... To niebezpiecznePaula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A co do bolu glowy - to moj sie wczoraj smial bo mu narzekalam ze mnie glowa boli i ogole atalnie sie czuje i stwierdzil ze ma czarodziejski dotyk bo od 19 nawet rz nie powiedzialam ze glowa mnie boli
-
nick nieaktualnyHehhe wariatki
Pijcie pijcie poki mozecie
Paula masz racje,lepiej bakterie zwalczyc.
Bety robic nie musze, zaczelam brac atybiotyk wiec juz mi jedno.. Dowiem sie na dniach co i jak maz zasypia mi na ramieńiu i ciezko mi sie pisze :pPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Hehhe wariatki
Pijcie pijcie poki mozecie
Paula masz racje,lepiej bakterie zwalczyc.
Bety robic nie musze, zaczelam brac atybiotyk wiec juz mi jedno.. Dowiem sie na dniach co i jak maz zasypia mi na ramieńiu i ciezko mi sie pisze :p
Mysle ze to najlepsza decyzja... Zycze szybkiego powrotu do dzialan a przedewszystkim duuzo zdrowia i optymizmu
Jestesmy z toba!!Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ha ha ha kur*** jak bym mojego slyszala haha ha. Ale mnie rozbawilas teraz!!!
Zawsze jak mu mowie ze mnie glowa boli to on na to ze ma lek stosowany dowcipniePaula_29 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Oki dziewczyny ide polezec w wannie moze za jakies pol godzinki jeszcze zawitam poki co lece wykorzystac wnne bo ja mam tylkoprysznic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa poproszę soczku malinowego! :dna antybiotyku jeszcze jestem więc wiecie....
Poszłam ja sobie po lapka bo mnie telefon wkurzał, a moje dziecko, które pięknie spało za mną tup tup tup i się cieszy, ściemniacz jeden:DDorotucha lubi tę wiadomość