Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie zawsze miałam ubaw jak na niemieckim nam puszczali słuchanki austriackie
Swoją drogą ...ah piękne alpy....ahhhhhhMisiaMisia, Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
No to w Austrii Feminella Vagi C jest dostępna Czy ja jestem monotematyczna?
Podziwiam Wszystkich, którzy wyjechali z Polski, Mi chyba brakowało by odwagi. Z drugiej strony gdyby Luby bardzo chciał to polecę za Nim na koniec świataSaramago, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygaduly jedne! chwile mnie nie było a tu tyle stron nacwikane hehe :p
ja z dzieckiem w łóżeczku bidulek ma temperature i marudzi, jeszcze ten katar i nie może zasnąć, cholera no
co do naszego wesela to super wszystko się udało tak jak chcieliśmy, tylko nas muzykanci zrobili w chu.. ale mieliśmy super gosci i wszyscy super się bawili i tak )Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A my poszlismy do jednego lokalu podpisalismy umowe a doepiro po miesiacu albo dwoch stwierdzilismy ze warto by było sie jakos zareczyc czy cus - i poinformowac rodzicow
MisiaMisia, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą z pół litrową szklanicą malibu i wielką michą chipsów. Jutro sraczka murowana ale muszę się odchamić przez tą @ brrrrr
Ania_84, MisiaMisia, Ruda27, Paula55, Paula_29, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Witam wieczorową porą z pół litrową szklanicą malibu i wielką michą chipsów. Jutro sraczka murowana ale muszę się odchamić przez tą @ brrrrr
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:No a my po zaręczynach prawie rok. Co do ślubu, to nie mamy. Może w ciągu najbliższego półtora roku. Się zobaczy )
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Anka my trzeźwe stąd nie wyjdziemy ja mam zamiar obalić całą flaszkę
-
Idę kochane, mąż mnie już powoli winkiem urobił i krzyczy że on czeka a ja nic
Do jutraDorotucha lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Ania_84 wrote:No nareszcei mam kompanke do picia bo na wieczornicy wszystkie chyba zaciazone hehehe albo pozasyialy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Gdy małże w pracy to żony piją Mój prze wyjściem powiedził: tylko się nie upij z tymi koleżankami żebym rano nie musiał Cie od kompa zbierać
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO no to widzisz Misia Ty obcykana ze wiesz ze to w austrii tez jest:p
Wzielam antybiotyk, niech sie dzieje wola Boga
Ja po ostatnim @, akurat do Polski jechalami w weekend popilam na szczescie nie wymiotowalam, ale 2 dni picia wiec pocieszylam sie troche :pAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Gdy małże w pracy to żony piją Mój prze wyjściem powiedził: tylko się nie upij z tymi koleżankami żebym rano nie musiał Cie od kompa zbierać
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:No to w Austrii Feminella Vagi C jest dostępna Czy ja jestem monotematyczna?
Podziwiam Wszystkich, którzy wyjechali z Polski, Mi chyba brakowało by odwagi. Z drugiej strony gdyby Luby bardzo chciał to polecę za Nim na koniec świata
Nienawidze niemieckiego i nigdy bym nie myslala, ze tutaj bede, ale do mojego przyjechalam. Jeszcze pare lat wytrzymam i powrot do polski. Ciezko w pl uzbierac na domek czy w ogole na cos. Takze, zbieramy -
Ruda27 wrote:O no to widzisz Misia Ty obcykana ze wiesz ze to w austrii tez jest:p
Wzielam antybiotyk, niech sie dzieje wola Boga
Ja po ostatnim @, akurat do Polski jechalami w weekend popilam na szczescie nie wymiotowalam, ale 2 dni picia wiec pocieszylam sie troche :p