Płyn w zatoce Douglasa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam prośbę o zerknięcie na mój wykres. https://ovufriend.pl/graph/05aa5a4c81be56934cd8b045fbf299e5
Byłam dziś u gienia bo te objawy, które umieściłam na wykresie nie dawały mi spokoju. W badaniu okazało się, że macica rozpulchniona, ale na usg pęcherzyka brak.
Pomyślałam - w sumie wcześnie , może za wcześnie... Ale co ciekawe lekarz wspomniał że w zatoce znajduje się płyn... Hm.. i tu pojawiła się lekka dezorientacja - i lekarza i moja Jutro b-HCG
Czy ktoś tak miał lub wie o co chodzi ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam kiedyś płyn w zatoce Douglasa i było to w więcej niż 40dc (nie pamiętam dokładnie bo dawno to było, ale wtedy wylądowałam w szpitalu z silnymi bólami podbrzusza i łącznie brak okresu trwał jakieś 4 m-ce). Nie wiadomo co to był za płyn i co było jej przyczyną, wiadomo jedynie że wylał się ze mnie i to w takich ilościach, że całe łóżko było mokre jakby mi wody odeszły...kilka dni później znów się polało i od tamtej pory spokój
-
nick nieaktualnyOj, ciekawy wątek! Ja właśnie też miałam taki przypadek że na usg wyszedł płyn w zatoce. Pan dr. w opisie zaznaczył że to jest stan po przebytej owulacji, a to było na parę dni przed miesiączką. No zdziwiło mnie to bardzo, taka zagadka trochę
-
A ja muszę się przyznać że jak zobaczyłam temat forum to w pierwszej chwili myślałam że o czymś z geografii tutaj przeczytam
Pierwszy raz się z czymś takim spotykam, ciągle się czegoś od was uczęElinn, Aga_Andzia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:A ja muszę się przyznać że jak zobaczyłam temat forum to w pierwszej chwili myślałam że o czymś z geografii tutaj przeczytam
Pierwszy raz się z czymś takim spotykam, ciągle się czegoś od was uczę
hahahha ot widzisz, też jesteś szczęśliwą posiadaczką owej pięknej zatoczkiJus1985 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny a czy płyn w zatoce douglasa może pojawić się jeśli owu nie było,a pęcherzyk zaczął się wchłaniać, czy to nie jest możliwe. Jak wygląda pęknięty pęcherzyk na USG?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2013, 16:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny