X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pobujajmy w obłokach - jak powiedzieć o ciąży :)
Odpowiedz

Pobujajmy w obłokach - jak powiedzieć o ciąży :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ballerina Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję poczekać do wieczora, żeby nastrój był ;) specjalnie planuję testować w dzień dla nas znaczący. Dla ukochanego męża mam misia (takiego, co ma dla nas znaczenie) oraz płytę audio o św. Józefie dla ojców. Ale ile to miesięcy już czeka...! Nawet to brałam w podróże, bo czasem robiłam testy poza domem, ale nici z tego jak na razie :D .....jak będzie pozytyw to będę się pewnie szczerzyć cały dzień, mam nadzieję, że nie wypaplam :P

ostatnio przypadkowo na youtube trafiłam na filmiki, w których kobiety informują o ciąży... to mi dało do myślenia - może ustawić gdzieś w kącie aparat? żeby potem mieć pamiątkę? mamy filmik z zaręczyn, bardzo się z niego cieszę. Na ślubie nie mieliśmy kamery, ale to nie było z zaskoczenia, tak jak w przypadku oświadczyn i informacji o dziecku... co Wy o tym myślicie?

https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorąco Wam polecam ten wątek, stary ale jest dużo fajnych pomysłów:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/jak-przekazac-radosna-nowine-przyszlemu-tacie,1271.html

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ