Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pobujajmy w obłokach - jak powiedzieć o ciąży :)
Odpowiedz

Pobujajmy w obłokach - jak powiedzieć o ciąży :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ballerina Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję poczekać do wieczora, żeby nastrój był ;) specjalnie planuję testować w dzień dla nas znaczący. Dla ukochanego męża mam misia (takiego, co ma dla nas znaczenie) oraz płytę audio o św. Józefie dla ojców. Ale ile to miesięcy już czeka...! Nawet to brałam w podróże, bo czasem robiłam testy poza domem, ale nici z tego jak na razie :D .....jak będzie pozytyw to będę się pewnie szczerzyć cały dzień, mam nadzieję, że nie wypaplam :P

ostatnio przypadkowo na youtube trafiłam na filmiki, w których kobiety informują o ciąży... to mi dało do myślenia - może ustawić gdzieś w kącie aparat? żeby potem mieć pamiątkę? mamy filmik z zaręczyn, bardzo się z niego cieszę. Na ślubie nie mieliśmy kamery, ale to nie było z zaskoczenia, tak jak w przypadku oświadczyn i informacji o dziecku... co Wy o tym myślicie?

https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorąco Wam polecam ten wątek, stary ale jest dużo fajnych pomysłów:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/jak-przekazac-radosna-nowine-przyszlemu-tacie,1271.html

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ