Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już wyniosłam śmieci, wzięłam szybki prysznic, umyłam włosy.
Teraz nadrabiam ovulkowe zaległości, oglądam na ipli Przyjaciółki , za chwilkę pozamiatam, a w międzyczasie będę tu zaglądać
Słoneczko zaczyna świecić coraz mocniej. Ze śmieciami wyszłam w krótkim rękawie i było mi cieplutko. Taką jesień to ja rozumiem
Pięknego dniaróżowe_myśli_2014 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnyU nas na szczęście cały czas pada, a okna proszą się po umycie po remoncie... ale straszliwie mi się nie chce
Kupowanie czegokolwiek z moim mężem to masakra, od miesiąca szukamy piekarnika, od 3 tygodni wiem, jaki chcę (taki kompletnie wypasiony, oprócz zwykłego pieczenia umie też gotować na parze), a on mi co i rusz podsyła jakieś inne, sprawdza rankingi w internetach (to nic, że 3/4 z nich jest z 2011 r.) i wydłubuje pojedyncze złe opinie z setek pozytywnych. Idzie umrzeć
-
Dzień dobry!
Jestem tu nowa, to mój pierwszy post:)
Jestem w trakcie miesiączki po zakończeniu zamierzam pierwszy cykl mierzyć temperaturę i prowadzić wykres. Mam nadzieję że mi w tym pomożecie i szybko zobaczymy z mężem II kreseczki.różowe_myśli_2014, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySana wrote:kot_bury faktycznie full wypas ile takie cudo kosztuje?
2000 zł... ja mam niestety hrabiowski gust ale dostałam ostatnio w pracy podwyżkę, akurat na dopłacenie za te wypasy i gotowane na parze lubimy oboje, więc jak znalazł.
Dowiedziałam się za to, że najprawdopodobniej wyślą mi chłopa do Finlandii... co prawda tylko na tydzień, ale już mi jakoś markotnie na samą myśl. I jeszcze termin taki sobie, bo za 3 tygodnie, czyli ewentualny następny cykl byłby właściwie stracony