Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tego koło Multikina? Waryniol? Znam tam kilka osób
Niedaleko chodziłam do szkoły (Technikum Hotelarskie, najpierw było na Placu Teatralnym, później je na Piłsudskiego przenieśli), ale ogólnie mieszkam na ostatniej zabrzańskiej dzielnicy
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnyWiecie co... Nie zabezpieczamy sie ponad rok. Musialam odstawic anty po ktorych nabawilam sie zakrzepicy. Zaczelam mierzyc tempke (chcielismy celowac w chlopca). Okazalo sie ze cykle sa bezowulacyjne. W marcu odwiedzilam doktora Dmochowskiego (Poznan). Owulacja byla, 5 dni po owu przyszedl okres. Diagnoza - niedomoga lutealna, sumplementacja wykluczona ze wzgledu na zakrzepice. Od marca staramy sie celowac w owu. Biore Glucophage i Inofolic. Dokladam do tego kwas foliowy. Wszystko ok, ale sa jakies zaburzenia owulacji, do tego ostatnimk czasy kompletny brak sluzu plodnego. Zamiadt byc lepiej jest gorzej. Maz, to typowy facet. Przytuli, ale odczuwam wrazenie ze go to nie obchodzi. Chce dziecka napewno. Do tego mieszkam w UK i blagam ich o badania. W listopadzie lece do Polski. Odwiedzam Laure Grzeskowiak, endokrynolog w Poznaniu do tego naprotechnolog. Napro mnie wiele nauczyla, ale przechodze chyba jakis kryzys...
-
Sana wrote:Tego koło Multikina? Waryniol? Znam tam kilka osób
Niedaleko chodziłam do szkoły (Technikum Hotelarskie, najpierw było na Placu Teatralnym, później je na Piłsudskiego przenieśli), ale ogólnie mieszkam na ostatniej zabrzańskiej dzielnicy
Na Curie konkretnie -
Dziewczynki kochane, podpowiedzcie, czy też miałyście po owulacji bolesne jajniki, jakby powiększone i twarde podbrzusze? Dzisiaj kochaliśmy się i mocno odczuwałam ruchy członka w sobie, wręcz ból jajników, takie nieprzyjemne rozpieranie
To jest normalne?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hej kochane która pomoże?
Odebrałam 2 wyniki.
Poprzednio TSH- 3,12vµIU/ml, a ft4 - 18,6 pmol/L
Teraz TSH - 1,14 µIU/ml, a ft4 - 21,7 pmol/L
Czy ft4 jest ok?
Dodam że od 2 tyg biorę Euthyrox 25.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 22:05
-
Sana, mieszkasz niedaleko w sumie mnie ale nie podam miasta bo mogę się wyspać na minę chyba przeziebilam pęcherz dziewczyny ;( boli na dole po każdym siku i często muszę w pracy przewalone bo bardzo mnie suszy i często sikam Haha jestem malowydajnym pracownikiem.
Jak minął Wam dzień ?Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
różowe_myśli, oj nie wpadłabyś raczej na minę, nawet Twojego imienia nie znam więc nie ma szans żebym się domyśliła kim jesteś, nawet jeśli Cię znam
Chociaż może Ty mnie znasz i się domyślasz kim jestem haha
Dzień mi minął dobrze, byłam z kuzynką oglądać mieszkanie, bo szuka dla siebie i córek, i chyba ma wybrane faaajne ale wynajmująca miała niezłe przygody
Mieszkała u niej dziewczyna rok młodsza ode mnie, z chłopakiem i narzeczonym. Za wynajem miała płacić 1000 zł miesięcznie, przelewała raz 1500 zł, później 400 zł, 900 zł, 500 zł na koniec okradła i zniszczyła mieszkanie
I okazało się, że teraz ta dziewczyna wynajmuje mieszkanie od mojej kuzynki, która mieszka w Niemczech mam nadzieję, że jej takiego świństwa nie zrobi
Jak tak można?
Julia 07.2015 -
No dokładnie, są ludzie i ludzie... Wynajmujący spłacają kredyt, wiedzieli, że ci, którzy wynajmują od nich mieszkanie nie mają łatwo z małym dzieckiem, więc rozkładali im te opłaty na raty i wyszli na tym jak Zabłocki na mydle
W dodatku ta dziewczyna podobno ma już sprawę karną bo okradła Żabkę... Tej Pani u której mieszkała ukradła WSZYSTKIE naczynia, stół, mikrofalówkę... słów brakuje.
I jeszcze mieszkanie zdewastowali. Takie straty... Nie wiem jak tak można.
Julia 07.2015 -
Różowe myśli, kup sobie żurawinę i urofuraginum, mnie zawsze pomaga na pęcherz.
U mnie cycki spokojne, tylko te podbrzusze. Takie napięte, twarde i jajniki bolesne. Szczególnie w pozycji od tyłu chwili wytrzymać nie mogłam
Sana, są ludzie i taborety... Brak słów.
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
A ludzie starsi, uczciwi na maxa, powiedzieli że zanim mojej kuzynce te mieszkanie wynajmą, to muszą je trochę odnowić, bo w takim stanie jej go nie dają, i PRZEPRASZALI że wynajmują jej mieszkanie bez naczyń, że nie mogą kupić nowych, bo ich nie stać, bo spłacają duży kredyt. Szkoda mi ich strasznie
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny