Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki, ja zgubiłam termometr, traktuję to jako znak więc przestaje mierzyć temperaturkę z luzuje jak się nie udało to mam następny cykl. W następnym planuję jechać do D trzy dni przed terminem spodziewanej owulacji, nie będę mierzyć temp nie będę robić testów owulacyjnych i się stresować tylko kupię żel który poleciła mi Lilirose, postaram się tak na luzie dwa następne cykle. Jeśli się nie uda to od grudnia zacznę znowu mierzyć temp i robić testy owulacyjne. Będę tu do Was oczywiście zaglądać na bieżąco:)
lilirose, różowe_myśli_2014, Aka81 lubią tę wiadomość
-
A ja w tym cyklu jestem jakoś totalnie wyluzowana, będzie co ma być, o testowaniu w ogóle nie myślę póki co, jak się @ będzie spóźniać 3-4 dni to zrobię test
Nie chcę się niepotrzebnie nakręcać
U mnie dziś też pięknie słoneczko świeci, trzeba korzystać
Julia 07.2015 -
Sana, to ja podobnie po falstarcie w ostatnim cyklu, w tym czuję większy luz. Przestałam szczegółowo obserwować każde ukłucie jajnika czy piersi. Jedyne co to monitoruję śluz i tempkę, bo chcę lepiej poznać swoje ciało.
Nawet nie mam parcia na testowanie przed terminem @.
Olusia, trzymam kciuki za nowe staraniaSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Ooo a gdzie zamawiałaś, ile płaciłaś?
Ja też muszę w końcu fotoksiążkę zamówić, z naszymi zdjęciami, bo leżą i się kurzą na dysku kompa, a oglądanie ich na laptopie to jednak nie to samo, co trzymanie w rękachlilirose lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Ja chyba się tak uspokoiłam jak już mieszkanko urządzone. Ciągle miałam stres że coś nie wyjdzie że będzie inny kolor, do dupy meble, że będzie ciężkie i małe jak już zobaczyłam kolory meble, podłogi to stwierdzam że fajnie będzie chwilkę pomieszkać we dwoje i nie dzielić się ogromnym łóżkiem z bobasem;) żartuje hehe oczywiście nadal planujemy dziecko i będziemy się starać ale myśleć o tym będę tylko w okolicach owulacji bo jak będę codziennie mierzyć temp i się obserwować to po prostu zwariuje a tym bardziej mój D.
teraz stawiam na żel i seks ok owulacji. Kiedy wyjdzie się zobaczy -
No mam spokoj rozpisalam sobie jakie badania w jakim miesiącu. Odwiedze stomatologa, endokrynologa, oczywiście gina, rodzinnego zapisze się na aerobik itp. Moim relaksem będę Was tu obdarzać bo wiem co to za stresy przezywacie :* będzie dobrze :*Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :*