Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
różowe_myśli_2014 wrote:Ja przyszłość widzę różowo, Monia:)
Dziewczyny.. tydzień do małpy.. a dziś plamka krwi na majtkach ;( co to? Od owu boli mnie brzuch na @.
Możliwe że to plamienie implantacyjne, tylko że ja też narobiłam sobie nadziei że to zagnieżdżenie i jeszcze temp jak na zagnieżdżenie mi spadła, a jednak przyszła @ -
Możliwe, że plamienie implantacyjne. Oby fasolka utrzymała się i @ nie nadeszła
Mallinka, a u Ciebie to plamienie było po owulce? Nie chcę Cię straszyć, ale są sytuacje, że fasolka nie utrzymuje się i jest utracona razem z @ , co mam nadzieję u Ciebie nie miało miejsca :*
badałaś może progesteron?
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:47
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Możliwe, że plamienie implantacyjne. Oby fasolka utrzymała się i @ nie nadeszła
Mallinka, a u Ciebie to plamienie było po owulce? Nie chcę Cię straszyć, ale są sytuacje, że fasolka nie utrzymuje się i jest utracona razem z @ , co mam nadzieję u Ciebie nie miało miejsca :*
badałaś może progesteron?
.
TSH
FT4
Androstendion
Prolaktyna
Testosteron wolny
LH
FSH
a z tego co wiem to progesteron bada się w 2 fazie cyklu, w każdym bądz razie lekarz mi nie zlecił na dziś. -
Hej jak minął dzień?
Nie nastawiam się na ciążę tym bardziej że chce to odwlec o pół roku. ( w czerwcu miałam identyko tylko nie dostałam okresu a krwotok, lekarz powiedzial że 80%przedwczesna strata fasolki, ale że tak się może dziać np jak się przemeczam albo mocno stresuje, a w tym cyklu zmienilam pracę na ciężką.. boję się testować wiec tego nie będę robic) Boli mnie bardzo brzuch jakbym miała dostać zaraz @ tak cały dzień od tych plam zostaje czekać jeszcze 6 dni na nospie.
A przepisu muszę koniecznie spróbować! Zajebiste:D
Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
Dzień mi minął leniwie i nudno, na oglądaniu seriali i gotowaniu obiadku. Miałam się wybrać na spacer, ale pogoda się bardzo zepsuła więc zostałam w domu.
Spróbuj spróbuj, naprawdę pycha
Uciekam spać, o dziwo dzisiaj mnie sen szybko łapie
Dobranoc :*
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
Hey dziewczynki witam z ranka:) Pogoda śliczna słoneczna u mnie wiec pranie już nastawione:) trzeba korzystać z witaminki D puki słoneczko świeci:)
lilirose wrote:Hej kochane :*
Czy normalny jest spadek tempki 3 dpo? Dziś tuż po obudzeniu wyszło mi 36,12, i po wpisaniu OF przesunęło owulkę o jeden dzień później. Martwię się, czy normalny jest taki spadek...
Twoja tempka jest niska ale wyższa niż w pierwszej fazie cyklu wiec trzeba pozytywnie myśleć Nie jest źle nie martw się wszystko się ładnie wyklaruje po kilku dniach;)monia91 lubi tę wiadomość
-
Ja to zrobiłam przed @ bo chciałam wiedzieć czy się oszczędzać czy e tam i wyszło mi w 11dpo to był wtorek były juz dwie:) tylko druga słabsza ale wiedziałam ze cos tam jest ;)a w sobotę na krew pojechałam w dniu @ i potwierdziło:)
-
Truskaweczka, dziękuję za wsparcie :* przejrzałam wykresy ciążowe i tam też wiele razy pojawiały się spadki w 3-4dpo, więc przestaję się martwić i cierpliwie czekam te 8 dni
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem bardzo niecierpliwa, ale mam nadzieję, że pokonam tę niecierpliwość i w tym cyklu poczekam (spokojnie, jeśli się uda) do planowanego terminu @.
monia91, różowe_myśli_2014, Aka81 lubią tę wiadomość