Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aka, jak się czujesz? wszystko ok? Objawy się nasilają? moja przyjaciółka jak była w ciąży to tuż po zapłodnieniu dostała tygodniowej "grypy zoladkowej" a spozniajacy okres tłumaczyła lekami na wymioty.. dopiero potem się dowiedziała a wymioty towarzyszyły do porodu.. przesrane nie?Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
nick nieaktualnyRóżowa czuję się dobrze. Miałam większe mdłości zanim się dowiedziałam Wczoraj ciągneło mnie krocze, ale dziś już ok. Piersi obolałe i zapach kiełbasy mi przeszkadza. I kawy nie pije. Nawet głowa z tego powodu mnie nie boli
Współczuję koleżance. Ja w poprzednich dwóch ciążach w ogóle nie wymiotowałam. W drugiej miałam lekkie mdłości.
Nadrobiłam trochę Wasze wpisy, szczególnie te na temat rodziców. Ich wsparcie na pewno jest ważne, ale nie przejmowałabym się jeśli by myśleli inaczej. Ważne żeby partner chciał tego samego.
Ja np narazie nikomu nie mówię. Tzn wie mąż (Wy wiedziałyście przed nim )ale ma zakaz przekazywania informacji. Jak będę pewna, że wszystko jest dobrze to wtedy powiem. -
nick nieaktualny
-
Nabralam dzisiaj trochę obiektywnego spojrzenia na swoją sytuację. Mój mąż chce wyjechać w przyszłym roku na jakiś czas.. jesteśmy oboje z "lekką" nadwagą. Dlatego dałam sobie jeszcze pół roku na rozpoczęcie starań. Zacznę w kwietniu jak schudne, jak będę w małej odległości czasu do podpisania umowy na dwa lata, abym mogła iść na macierzyński. Zrobię w tym czasie badania wszystkie jakie są możliwe, odloze trochę pieniędzy i co najważniejsze, poznam swoje ciało: temperatura, śluz, kontrole u gina. oczywiście zostanę z Wami zdążyłam się przez te dwa dni przyzwyczaić do Was będę patrzeć jak robicie postępy jak zachodzie w ciążę i cieszycie się wszystkie razem :*
@ za równy tydzień, czuje w piersiach " pikanie", nie miałam tak jeszczeZaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
mallinko przykro mi trzymam kciuki za Twój kolejny cykl.
Strata dziecka jest czymś najgorszym, co może spotkać kobietę. Bardzo Wam kochane współczuję
Aka rozumiem Twój strach, mam nadzieję, że Fasolka będzie się zdrowo rozwijać, dużo sił dla Was, bardzo Wam kibicuję.
różowe_myśli, zobaczysz, że i u Was będzie różowo. Zajdziesz w ciążę, donosisz ją, urodzisz pięknego maluszka. Głęboko wierzę dziewczyny, że wyjdzie dla nas słońce, że znikną paskudne chmury.Aka81 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
I prawidłowo kochana tak trzymać
Skończył mi się dziś kwas foliowy, idę do Super Pharm, a tam dwa opakowania kwasu foliowego (Pregnamed), czyli w sumie 120 tabletek, w promocyjnej cenie 6,50 zł
Fajna promocja, korzystajcieróżowe_myśli_2014 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny