Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej a mnie wzięło na pieczenie ciabatty i zaraz wrzucam ciasto do piekarnika
Wpisałam dziś tempkę i OF wyznaczył kreskowaną owulkę. Jeśli faktycznie wtedy była to nieźle wstrzeliliśmy się z a miesiąc temu staraliśmy się prawdopodobnie za późno, po owulce.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:20
monia91, różowe_myśli_2014 lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
W tym cyklu wrzuciłam na luz i staram sięciągle czymś zajmować żeby nie myśleć: udało się czy się nie udało. Na razie udaje mi się ten stan spokoju utrzymać
Monia, masz jakieś konkretne ciacho na myśli?monia91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było co tam u Was? Ja dzisiaj byłam na badaniach ale takie wymioty i mdłości mnie złapały przed wyjazdem że mąż pojechał bo musiałam być na czczo i tak mnie ciągle mdliło..;/
Cegielka lubi tę wiadomość
-
monia91 wrote:Cześc Truskaweczka :* Właśnie się zastanawiałam rano co tam u Was Widzę, że mdłości nie dają spokoju czy to tylko tak dziś ?
Wiesz tak ostatnio to miałam lekkie takie że jak zjadłam to przeszły a dzisiaj to nic nie jadłam i tak mnie męczyło że jeszcze tak nie miałam ale już ok tylko rano mnie męczyło:) musiałam badania zrobić glukozę i krew itd więc nie mogłam jeść. -
monia91 wrote:To dobrze, że już ok A poza tym jak się czujecie ?
Bardzo dobrze skurczy już silnych nie mam nieraz jak się przekręcę szybko na łóżku na bok to zaboli a tak to ok, tylko nie mam apetytu jakoś A co tam u Ciebie jak tam starania:) -
Truskaweczka250 wrote:Bardzo dobrze skurczy już silnych nie mam nieraz jak się przekręcę szybko na łóżku na bok to zaboli a tak to ok, tylko nie mam apetytu jakoś A co tam u Ciebie jak tam starania:)
Wróciliśmy z weekendu u siostry więc weekend nie poszaleliśmy więc teraz nadrabiamy. Na początku troche się bałam, ze przeoczymy owulke, ale na szczęście nic na nią nie wskazuje, więc działamy od wczoraj -
Lilirose
jeszcze nie próbowałam ale dzięki na pewno spróbuje:)
monia91
To działajcie czekam teraz na Ciebie:) musisz dołączyć do zafasolkowanych:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 13:57
-
Kochana, przepis jest bardzo prosty.
Musisz sobie naszykować miseczkę (mniej więcej takiej wielkości: http://www.pieknowdomu.pl/media/catalog/product/cache/1/image/1100x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/0/1/0101005836.jpg), i do tej miski po kolei wrzucasz: 3 łyżki cukru, 4 łyżki mąki, 2 łyżki kakao, 1 jajko, 3 łyżki mleka, 3 łyżki oleju, 1 łyżkę Nutelli, szczyptę soli, szczyptę proszku do pieczenia, szczyptę cukru waniliowego lub kilka kropel esencji waniliowej, możesz też dodać czekoladowe chrupki do mleka. Wszystko razem mieszasz i dajesz do mikrofalówki na 2-3 minuty. Wyrośnie Ci smaczne i super pachnące brownie
Może ta krew to plamienie implantacyjne?monia91, różowe_myśli_2014 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015