Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja jak byłam u gina pierwszy raz to mówił, że jakbym miala coś do leczenia moge spokojnie na poczatku miec znieczulenie, tyle za ja sie panicznie boje znieczulenia i wole bez leczycmallinka wrote:Za 45 min wizyta u stomatologa. Zastanawiam się czy mówić o ewentulanej ciązy czy nie, boje się że jak poda mi znieczulenie później będe się gryzła że coś nie tak bedzie.
mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymallinka, ja bym powiedziałam, że sie starasz i że jest taka opcja

Chociaż na takie małe fasoleczki za bardzo czynniki zewnetrzne nie mają wpływu jeszcze, tylko natura. Dopiero później, po terminie @.
Ale lepiej bym przezornym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:44
mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mallinka, dokładnie! Dzień po owulce i wiadomo czy dzidzia w drodzemallinka wrote:Powinni zrobić testy które pozytyw pokazują w dniu zapłodnienia

Ja dziś byłam u endo, dawka oczywiście podskoczyła. 5 dni po 50 mg i 2 po 75 mg euthyroxu + wit. D dawka 2 tys. i jod. Naładuję się od jutra i będę latać po ścianach, bo ostatnio mocno odczuwałam skok TSH.
A i lekarka powiedziała, że już nie bada się ft4. Wystarczy samo TSH.
Zyrcia, ja tez wolę bez kłucia
może boleć, to wytrzymam. Wszystko tylko nie to okropne znieczulenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:56
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥

-
nick nieaktualnyMagdalenka, dokładnie.
chociaz ja na twardzielke robie, nie mialam nigdy nieczulenia, bo to przecież mały ubytek jest, sratatata
i za kazdym razem załuje.
A musze się też przejść...
musze mame wysłać by mnie zapisała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:56
-
nick nieaktualny
-
twardzielke to ja moge grac zawsze i wszedzie ale nie u dentystyBuziulka wrote:Magdalenka, dokładnie.
chociaz ja na twardzielke robie, nie mialam nigdy nieczulenia, bo to przecież mały ubytek jest, sratatata
i za kazdym razem załuje.
A musze się też przejść...
musze mame wysłać by mnie zapisała
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny