Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymallinka wrote:Za 45 min wizyta u stomatologa. Zastanawiam się czy mówić o ewentulanej ciązy czy nie, boje się że jak poda mi znieczulenie później będe się gryzła że coś nie tak bedzie.
mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymallinka, ja bym powiedziałam, że sie starasz i że jest taka opcja
Chociaż na takie małe fasoleczki za bardzo czynniki zewnetrzne nie mają wpływu jeszcze, tylko natura. Dopiero później, po terminie @.
Ale lepiej bym przezornymWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:44
mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mallinka wrote:Powinni zrobić testy które pozytyw pokazują w dniu zapłodnienia
Ja dziś byłam u endo, dawka oczywiście podskoczyła. 5 dni po 50 mg i 2 po 75 mg euthyroxu + wit. D dawka 2 tys. i jod. Naładuję się od jutra i będę latać po ścianach, bo ostatnio mocno odczuwałam skok TSH.
A i lekarka powiedziała, że już nie bada się ft4. Wystarczy samo TSH.
Zyrcia, ja tez wolę bez kłucia może boleć, to wytrzymam. Wszystko tylko nie to okropne znieczulenieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:56
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyMagdalenka, dokładnie.
chociaz ja na twardzielke robie, nie mialam nigdy nieczulenia, bo to przecież mały ubytek jest, sratatata
i za kazdym razem załuje.
A musze się też przejść...
musze mame wysłać by mnie zapisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:56
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:Magdalenka, dokładnie.
chociaz ja na twardzielke robie, nie mialam nigdy nieczulenia, bo to przecież mały ubytek jest, sratatata
i za kazdym razem załuje.
A musze się też przejść...
musze mame wysłać by mnie zapisałaBuziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny