Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże myślałam że tylko ja mam takie bóle... ja sama robię sobie zastrzyki z no spy i ketonalu ...teraz nie zabrałam z domu ampułek to wczoraj zżarłam 8 ketonali mój D to mnie tak zrypał no ale co ja mam zrobić???? jest to mój drugi okres po odstawieniu antykoncepcji i mam dramat! każdemu się oberwało nawet listonoszowi i babce od kablówki, mój D najlepiej by mnie zamknął na dwa dni albo wysłał na wczasy jak mam okres. Stąd też podejrzenie endometriozy u mnie. Taka moja uroda
co do tatuaży to każdy inaczej odczuwa ból, ja mogłabym codziennie robić. Ale na żebrach i kostkach to nie polecam ból przepaskudny ale i tak lubię tatuaże, ide 27ego robić siódmyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:32
-
olusia24 wrote:Boże myślałam że tylko ja mam takie bóle... ja sama robię sobie zastrzyki z no spy i ketonalu ...teraz nie zabrałam z domu ampułek to wczoraj zżarłam 8 ketonali mój D to mnie tak zrypał no ale co ja mam zrobić???? jest to mój drugi okres po odstawieniu antykoncepcji i mam dramat! każdemu się oberwało nawet listonoszowi i babce od kablówki, mój D najlepiej by mnie zamknął na dwa dni albo wysłał na wczasy jak mam okres. Stąd też podejrzenie endometriozy u mnie. Taka moja uroda
co do tatuaży to każdy inaczej odczuwa ból, ja mogłabym codziennie robić. Ale na żebrach i kostkach to nie polecam ból przepaskudny ale i tak lubię tatuaże, ide 27ego robić siódmy -
nick nieaktualnyNie żartujcie sobie z tym rodzeniem dzieci przeszłam nieprostą operację, gdzie ból (kiedy morfina przestawała działać) był ogromny, a i tak wolę ten ból, niż dentystę.
Bóle okresowe mam koszmarne, wizyty u ginekologa nie są bolesne - co najwyżej lekko nieprzyjemne. Tatuowanie mnie nie boli... Ale kurwa dentysta = szczyt sadyzmuolusia24, Buziulka lubią tę wiadomość
-
olusia24 wrote:to to jest pikuś ja mam na żebrach takich 8 wersów jak Ty na profilowym https://www.facebook.com/photo.php?fbid=418109488256269&set=pb.100001716641205.-2207520000.1413988766.&type=3&theater
olusia24 lubi tę wiadomość
-
ja wole dentystę niż anginę w tamtym roku przechodziłam 3 razy miałam iść wyciąć migdał... nie poszłam.... do tej pory cisza. ból nie do zniesienia wyłam jak dziecko w przychodzi moja lekarka jak chciała mi włożyć termometr do ucha to ja w tym szale do niej "gdzie kurwa z tym termometrem!!!" potem ją przepraszałam ale myślałam że mi uszy odpadną z bólu zamiast spać to całą noc siedziałam na łóżku i plułam do miski bo nie byłam w stanie śliny połknąć. masakra! odpukać na razie jest spokój:)
-
a co do bólu porodowego to mogę nawet 24h rodzić w przeogromnych bólach wiem że widok płaczącego mojego dziecka wynagrodziłby mi każde cierpienie wpisałam się na listopadowe testerki na 14stego do trzech razy sztuka może teraz się uda
Sigma, Buziulka lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Dopisałam się dzień po Tobie Ciekawe, czy wytrzymam do tego czasu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlusia, świetny tatuaż
mi też się marzy
ale póki co nie stać mnie i póki co nie mogę mojego przyszłego małża namówić
Darka, niestety nie znam się kompletnie na razie na tych owulacyjnych ale z tych czterech to on jest najbardziej pozytywny, w sensie druga kreska jest najbardziej widoczna
Widzę, że nie tylko ja jestem dzikusem w temacie dendysty
a mnie ósemki chcą wyrywać bo coś się z nimi dzieje... i wolą wyrwać je za wczasu. I mam się z tym udać do chirurga ii tak to odwlekam w nieskńczoność
Dorwałam się dzisiaj do tej biedronki
kupiłam woka za 20 zeta, 5 wieszaków za 4zeta, przysmaka dla psa za 5zeta, paste colgate też 5 zeta, żel intymny durex też 5 zeta .olusia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Dla mnie wszystkie pozytywne, tylko nie wiem, czemu te dwa późniejsze bledsze. Więcej piłaś? Może tak beta?
Aaaaa, bo to owulacyjne, tak? O kurczę, to na tych się nie znam kompletnie. Przepraszam za zamęt, myślałam, że ciążowe
Tak myslę, że owulacyjne bo ciążowe w 10 dc to troche za wcześnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny