X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże myślałam że tylko ja mam takie bóle...:/ ja sama robię sobie zastrzyki z no spy i ketonalu ...teraz nie zabrałam z domu ampułek to wczoraj zżarłam 8 ketonali mój D to mnie tak zrypał no ale co ja mam zrobić???? jest to mój drugi okres po odstawieniu antykoncepcji i mam dramat! każdemu się oberwało nawet listonoszowi i babce od kablówki, mój D najlepiej by mnie zamknął na dwa dni albo wysłał na wczasy jak mam okres. Stąd też podejrzenie endometriozy u mnie. Taka moja uroda :/
    co do tatuaży to każdy inaczej odczuwa ból, ja mogłabym codziennie robić. Ale na żebrach i kostkach to nie polecam ból przepaskudny ale i tak lubię tatuaże, ide 27ego robić siódmy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:32

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do kanałowego to ja zapłaciłam 1000zł łącznie za leczenie a później za 260zł mi go wyrwali czyli 1260zł za zęba którego i tak nie mam :/ na 4 lata poobrażałam się na wszystkich dentystów

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 22 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    Boże myślałam że tylko ja mam takie bóle...:/ ja sama robię sobie zastrzyki z no spy i ketonalu ...teraz nie zabrałam z domu ampułek to wczoraj zżarłam 8 ketonali mój D to mnie tak zrypał no ale co ja mam zrobić???? jest to mój drugi okres po odstawieniu antykoncepcji i mam dramat! każdemu się oberwało nawet listonoszowi i babce od kablówki, mój D najlepiej by mnie zamknął na dwa dni albo wysłał na wczasy jak mam okres. Stąd też podejrzenie endometriozy u mnie. Taka moja uroda :/
    co do tatuaży to każdy inaczej odczuwa ból, ja mogłabym codziennie robić. Ale na żebrach i kostkach to nie polecam ból przepaskudny ale i tak lubię tatuaże, ide 27ego robić siódmy :)
    a ja wlasnie bede robic na zebrach tak jak mam na zdjeciu :D odwaznie jak na 1szy raz ale co tam.. raz sie zyje ;)

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to to jest pikuś ;) ja mam na żebrach takich 8 wersów jak Ty na profilowym ;) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=418109488256269&set=pb.100001716641205.-2207520000.1413988766.&type=3&theater

MaDalenkA, MiSia :), Buziulka lubią tę wiadomość

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żartujcie sobie z tym rodzeniem dzieci :P przeszłam nieprostą operację, gdzie ból (kiedy morfina przestawała działać) był ogromny, a i tak wolę ten ból, niż dentystę. :P
    Bóle okresowe mam koszmarne, wizyty u ginekologa nie są bolesne - co najwyżej lekko nieprzyjemne. Tatuowanie mnie nie boli... Ale kurwa dentysta = szczyt sadyzmu :P

olusia24, Buziulka lubią tę wiadomość

• MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 22 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    to to jest pikuś ;) ja mam na żebrach takich 8 wersów jak Ty na profilowym ;) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=418109488256269&set=pb.100001716641205.-2207520000.1413988766.&type=3&theater
    Genialne!!! :)

olusia24 lubi tę wiadomość

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wole dentystę niż anginę :) w tamtym roku przechodziłam 3 razy miałam iść wyciąć migdał... nie poszłam.... do tej pory cisza. ból nie do zniesienia wyłam jak dziecko w przychodzi moja lekarka jak chciała mi włożyć termometr do ucha to ja w tym szale do niej "gdzie kurwa z tym termometrem!!!" potem ją przepraszałam ale myślałam że mi uszy odpadną z bólu zamiast spać to całą noc siedziałam na łóżku i plułam do miski bo nie byłam w stanie śliny połknąć. masakra! odpukać na razie jest spokój:):):):)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaDalenkA wrote:
    Genialne!!! :)
    dzięki ;) ale nacierpiałam się ;)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 22 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Dziewczyny koniec tego bo mnie juz zeby na sama mysl zaczynaja bolec :P

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do bólu porodowego to mogę nawet 24h rodzić w przeogromnych bólach wiem że widok płaczącego mojego dziecka wynagrodziłby mi każde cierpienie :) wpisałam się na listopadowe testerki na 14stego :) do trzech razy sztuka może teraz się uda ;)

Sigma, Buziulka lubią tę wiadomość

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • MaDalenkA Ekspertka

Wysłany: 22 października 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia trzymam kciuki :) tak samo zreszta jak za reszte dziewczyn :)

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi wrote:
    Dopisałam się dzień po Tobie ;) Ciekawe, czy wytrzymam do tego czasu...
    ja w pierwszym cyklu testowałam 4 razy w poprzednim 3 w tam mam zamiar raz testować i to właśnie 14ego, jak będzie negatyw to będę czekać na @ ale znając moją niespokojną i niecierpliwą duszę to może być różnie ;)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohohoho to ja wpisując się na 14stego listopada miałam zamiar testować w 12 dniu po no chyba że się owu pojawi wcześniej... bo w sierpniu miałam owu w 13dc a we wrześniu w 15dc. w każdym bądź razie testuje 14stego:) będzie co ma być :)

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak Wy zinterpretowałybyscie te testy? Ten z 10 dc z godz 23 uznalybyscie jako pozytywny?

http://zapodaj.net/f261038f70e1a.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olusia, świetny tatuaż :D
    mi też się marzy :D
    ale póki co nie stać mnie i póki co nie mogę mojego przyszłego małża namówić :D

Darka, niestety nie znam się kompletnie na razie na tych owulacyjnych ale z tych czterech to on jest najbardziej pozytywny, w sensie druga kreska jest najbardziej widoczna :)

Widzę, że nie tylko ja jestem dzikusem w temacie dendysty :D
    a mnie ósemki chcą wyrywać bo coś się z nimi dzieje... i wolą wyrwać je za wczasu. I mam się z tym udać do chirurga ii tak to odwlekam w nieskńczoność :D

Dorwałam się dzisiaj do tej biedronki :D
    kupiłam woka za 20 zeta, 5 wieszaków za 4zeta, przysmaka dla psa za 5zeta, paste colgate też 5 zeta, żel intymny durex też 5 zeta .

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olusia, pozwoliłam sobie obejrzeć Twoje foty i muszę to powiedzieć
    JAKA TY MASZ FIGURE KOBIETO !!!!!!!

pozazdrościć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:39

MaDalenkA, olusia24 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi wrote:
    Dla mnie wszystkie pozytywne, tylko nie wiem, czemu te dwa późniejsze bledsze. Więcej piłaś? Może tak beta?

Aaaaa, bo to owulacyjne, tak? O kurczę, to na tych się nie znam kompletnie. Przepraszam za zamęt, myślałam, że ciążowe :D

Tak myslę, że owulacyjne bo ciążowe w 10 dc to troche za wcześnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak, to owulacyjne:) zawsze mialam owulacje w 18 dc a tu taka niespodzianka ktorą ciężko mi zinterpretować. Dzisiaj tez podskoczyla mi temeratura o 0,2 st wiec chyba faktycznie tamten test z 10 dc jest pozytywny?

• MiSia :) Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wpisałam na 4 listopada :)
    Buziulka jakie zakupy hehe :p Najlepszy żel diurex , jakże przydatny :D

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia :D
    oczywiście :D
    polowałam ostatnio na jakiś, bo mnie suchości jakieś dopadły ;/

MiSia :) lubi tę wiadomość

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ