Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, testy owu są zwykle z zielonym paskiem, a ciążowe z niebieskim no i czasem mają oznaczenia - te mają napis LH na pasku
Ja sama nie wiem jak taki test zinterpretować, ja u siebie uznaję taki za pozytywny, bo mocniejszych nigdy nie mam. Ale chyba zależy od konkretnej kobiety, bo niektórym potrafią wyjść silniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma wrote:Dziewczyny, testy owu są zwykle z zielonym paskiem, a ciążowe z niebieskim no i czasem mają oznaczenia - te mają napis LH na pasku
Ja sama nie wiem jak taki test zinterpretować, ja u siebie uznaję taki za pozytywny, bo mocniejszych nigdy nie mam. Ale chyba zależy od konkretnej kobiety, bo niektórym potrafią wyjść silniejsze
No wlasnie Sigma, mam dokladnie tak jak Ty. Nigdy nie mialam ciemniejszych... W takim razie myslę, że mogę zaliczyc ten test do pozytywnych i wypatrywac znaków bejbiczkowych:) do tego dzisiaj skoczyla mi temperatura, więc niby się zgadza...Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny