Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Niunia
Monia - ja sama nie wiem czy napawam optymizmem raczej staram się być spokojna i rozluźniona, a czy cykl skończy się optymistycznie czy nie - to już inna kwestia co ma być to będzie, teraz już nic nie zmienię, mogę tylko czekać na @ lub jej brak
Niunia - za wcześnie na test objawy mogą być zwodnicze, ale skoro raz już byłaś w ciąży, to na pewno lepiej rozpoznasz u siebie kolejną ciążę, niż te z nas, które nigdy nie były i nie mają porównania Poczekaj jeszcze kilka dni, trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Wiesz co zrobiłam go i spojrzałam była jedna nie wczuwalam się, nawet chyba 5 minut nie doczekała wiec go zostawiłam i Wyszłam z domu. Potem wróciłam do domu i coś mnie tknelo żeby spojrzeć i jest cień. Nie biorę go pod uwagę bo nie wiem kiedy ten cień się pojawił.
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Sprawdź jeszcze TSH. Powinnaś mieć poniżej 2, najlepiej 1-1,5.
I cytomegalię też warto zbadać, bo świeże zakażenie w momencie zajścia kończy się zazwyczaj stratą zarodka.
Monia, jutro będzie bladzioch
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:19
monia91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Monia - no to jest szansa, że ten cień pojawił się od razu po tym, jak zostawiłaś biedaka samego w domu Zrób kolejny test, będzie bladzioch
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny