Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja na szczęście dziś mam na później i mogłam się wyspać - pół nocy nie mogłam zasnąć, bo co przysypiałam, to pęcherz wzywał. Chyba z 3 razy latałam do wc do 3-ciej w nocy. Potem udało się zasnąć, tempkę zmierzyłam o 7 rano i oznaczyłam jako zakłóconą, poszłam spać dalej. Z ciekawości po wyspaniu się zmierzyłam jeszcze raz i była o 0,2 wyższa - ale to już kilka h po czasie mierzenia.
Idę dziś na zajęcia, na które jestem totalnie, kompletnie nieprzygotowana Będzie zabawnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, za wyjątkiem jednego negatywnego ciągle jest ten cień cienia. Jestem 5 dni po terminie @, zobaczymy - w zasadzie do tygodnia wszystko powinno się rozstrzygnąć, także na razie czekam. Coraz bardziej wydaje mi się, że mogło się mimo wszystko udać
truskavvkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobię jeszcze, jeśli @ nie przyjdzie, ale tym razem dłużej poczekam. Zawsze jest ryzyko, że @ się po prostu spóźnia - choć tak długiej fazy lutealnej nie miałam nigdy. Ale też to dopiero 2gi cykl na Clo, więc różnie może być. Poczekam spokojnie, po co mam wywalać kasę w błoto i się stresować wynikiem
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny !! Jestem tutaj nowa i nie wiem czy jestem na odpowiednim forum co do mojego tematu. Może ja już przejdę do tematu. Ogólnie rzecz biorąc o dziecko staram od kilku miesięcy. W lipcu 2014 poroniłam. Była to wczesna ciąża. Obecnie jestem przed miesiączką. Tylko że mam już pewne objawy,tj.: ból piersi, kłucie po lewej stronie w dole brzucha i śluz mam taki biały, pojawiły się nawet takie białe grudki. Robiłam dziś test i wyszedł negatywny. Co o tym myślicie? Miałyście już tak?