Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 10 listopada i też nadzieję na serduszko. Oby wszystko było dobrze.
Cycki u dołu tak bolą, a dziś pobiłam rekord spania 12 godzinny, a po wstaniu zaliczyłam mdłości na wzór kaca...
Dziewczynki trzymam za Was mocno kciuki :* i nie bójcie się testować! Lepiej wiedzieć wcześniejmonia91, kusiczka lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, Sigma nie przekreślaj jeszcze tego cyklu. Może akurat się udało
Monia, taka śpiączka jest trochę wkurzająca, nic nie porobisz konkretnego w ciągu dnia, bo jak się o 12 wstanie to nie wiadomo w co ręce włożyć
Testujesz jutro?
Czekam na męża i zaraz będziemy jeść, o ile w ogóle coś przełknę, bo od rana męczy mnie jakbym wczoraj ostro zabalowała z %%%...Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny, to tak się tylko mówi, że "dopóki nie ma @, jest nadzieja" - prawda jest taka, że tylko malutki % kobiet ma sytuacje typu "nie wiedziałam o ciąży, test nic nie wykrył". Racjonalnie rzecz biorąc trzeba się nastawić, że @ będzie, tylko kurwa czemu jeszcze jej nie ma? Beznadzieja.
-
nick nieaktualny2 razy robiłam betę, w tym drugą w dzień spodziewanej @. Nie chcę znowu wywalać kasy, bo dobrze wiem, że będzie negatywna jak zawsze. A do lekarza jeszcze za wcześnie. Jak nie przyjdzie w ciągu tygodnia @, to będę musiała pójść po luteinę na wywołanie - a kurka już miałam takie ładne cykle!
-
nick nieaktualny