Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej! EP!C, ja też się nie wyspałam... ale to nie przez cycki ;p strasznie niespokojny sen miałam, ciągle się budziłam, było mi źle, a nie potrafiłam określić dlaczego tak się dzieje. Mój D. mówił, że przez sen coś marudziłam pod nosem i strasznie się kręciłam.
ale ogólnie poza tym czuję się dziś ok -
nick nieaktualny
-
EP!C wrote:oczywiscie, mam na 8 rano zadzwoniłam w poniedziałek i już jutro wizyta, pewnie temu tak szybko, bo jej powiedziałam o bólach brzucha i wcześniejszym poronieniu
To trzymam kciuki za wizytę, czemu nie zaglądasz na fioletową stronę?:)Sentyment pozostał? to tak jak u mnie -
nick nieaktualnyA w porządku
Dziewczyny łapią ciążowe wiruski, ja chorobowe i inne problematyczne
i gitarka
A co u Ciebie? Jak dzidzia?
Widze 9tc na kalendarzu, zaraz wkroczysz w drugi trymestr
Jak ten czas leci!
Truskaweczka250 wrote:Witajcie kochane jak tam u Was dawno mnie nie było jak tam starania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:17
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buziulka wrote:A w porządku
Dziewczyny łapią ciążowe wiruski, ja chorobowe i inne problematyczne
i gitarka
A co u Ciebie? Jak dzidzia?
Widze 9tc na kalendarzu, zaraz wkroczysz w drugi trymestr
Jak ten czas leci!
Nom leci czas oby tylko fasolka rosła zdrowo i się rozwijała:)to wkroczymy na drugi Level
To trzymam kciuki za Was wszystkie żeby wiruski Was dopadły jak najszybciej;) -
EP!C wrote:ani nie mów, ale u nas to jest na prawdę fajna ginekolog, prowadziła ciąże mojej mamy jak chodziła z moją siostrą Zośką i brała wtedy 80 zl, a nie wiem jak teraz a tak w ogóle wizyte mam w urodziny mojego ojca
Ja tez mam fajnego gina i płacę 100 zł za wizytę i usg w tej cenie na miejscu u niego:) Badanie robię na fundusz i on mi odbiera ze szpitala i w gabinecie czekają na mnie:)