Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Kurwa dziewczyny, a ja nadal nie mam @ i brzuch mi nadal rośnie! A ja nigdy nie tyłam w brzuchu, zawsze w dupie, udach i na twarzy. Chyba mam ciąże urojoną ;/
-
nick nieaktualny
-
Sigma moze lec do lekarza? Cos sie musialo zadziac skoro testy wychodzily pozytywne. Nie mowie o ciazy ale moze jakies niewlasciwosci? Sprawdz to jak najszybciej. Chyba ze @ przyjdzie dzisiaj.
A ja sie pochwale, ze wczoraj wyczulam szyjke!!!! Wydawala mi sie otwarta, sluzu odrobinka ale bialy malo rozciagliwy. Robilam to kolo 1 w nocy. Myslicie ze to mialo znaczenie? -
nick nieaktualnyAlicja, te testy to takie totalne bledziochy, a dzisiaj w ogóle negatywny... Myślę, że prędzej to pomyłki testów, niż cokolwiek innego. Nie ma się co zadziać, żeby wychodziły pozytywne - jak nie ma w organizmie HCG, to test nie wyjdzie pozytywny. A HCG może być albo od dziecka, albo z leków (nie biorę takich), albo przez niektóre rodzaje nowotworów (ale myślę, że wtedy te kreski byłyby mocne).
Nie wiem, co miałby mi powiedzieć lekarz, oprócz tego, że by pogmerał Jak przez 3 następne dni nie będzie @, to pójdę na USG na ocenę stanu endometrium, żeby zobaczyć co jest nie tak.
Z szyjką - to zależy, co robiłaś o tej 1 w nocy Nie powinno się badać szyjki tuż po kąpieli/śnie/dłuższym odpoczynku, bo wtedy się zmienia - najlepiej w ciągu dnia w trakcie wykonywania normalnych czynności i o w miarę stałej porze -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki!
Tak mi mijają dni, że nawet nie mam kiedy do Was zajrzeć muszę nadrobić sporo stron może mi się to dzisiaj uda.
Zafasolkowanym gratuluje!
Oczekującym życzę pozytywnych testów
Sama oczekuję na @ bo tak mi się wydaję, że była chyba owulka bo tempka znowu w górę poszła ale przez chorobę trochę wykres zakłamany. Jak przyjdzie @ to wcześniejsze plamienia uznam chyba za coś okresopodobne bo akurat będzie tak długość cyklu pasować.
Miłego wieczorku :*